Haberler

Kadıköy Kitap Günlerin'de Son İki Gün

Güncelleme:

Kadıköy Belediyesi tarafından tarihi Haydarpaşa Gar'ında düzenlenen Kitap Günleri'nin son iki gününde sanat ve edebiyat dünyasından pek çok ismi okurlarla yolculuğa çıkıyor.


3 Haziran Cumartesi günü başlayan 180 yayınevi, 16 sivil toplum örgütü, 28 bireysel yazarın yer aldığı Haydarpaşa Gar'ın düzenlenen Kadıköy Kitap Günleri devam ediyor. Tümüyle Kadıköy Belediyesi çalışanları ve olanaklarıyla gerçekleştirilen Kitap Günleri'ni 180 bin kişi ziyaret etti.

Onur konuğunun Füruzan olduğu, Yayıncılık Onur Ödülü'nün şu an cezaevinde olan Cumhuriyet gazetesi Kitap eki yayın yönetmeni Turhan Günay'a, Çizgi Roman Ödülü'nün ise Suat Yalaz'a verildiği Kadıköy Kitap Günleri'nde bine yakın yazar kitaplarını imzaladı.

Okurların aldıkları kitapları vagonlarda okudukları ve tarihi Haydarpaşa atmosferinde yeni yazarlarla tanıştıkları, kitaplarını aldıkları etkinlik hava koşullarına rağmen büyük ilgi görüyor.

11 Haziran Pazar akşamı sona erecek Kitap Günleri'nin son iki gününde kaçırılmayacak söyleşi ve imza günleri var. Ahmet Ümit, Murathan Mungan, Nihat Sırdat, Özgür Mumcu, Sevn Okyay, Güldal Mumcu, Mert Fırat, Sunay Akın gibi isimler söyleşi ile okurlarla buluşurken Hasan Ali Toptaş, İlber Ortaylı, Afşar Timuçin, Canan Tan, Mario Levi ve pek çok yazar kitaplarını imzalayacak.

KENT VE YEREL YÖNETİMLER

Cumartesi günü Kitap Günleri'nde sadece edebiyat konuşulmayacak, kent sorunları ve yerel yönetimlerin görev ve sorumlulukları da gündemde olacak. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, ODTÜ'den Prof. Dr. H. Tarık Şengül ile birlikte vereceği söyleşide Kadıköy Kitap Günlerin'de Son İki Gün  Kadıköylülerle buluşacak.

SULTAN HAYDARPAŞA'DA

Edebiyatımızın usta kalemlerinden kitaplarını imzalayacağı Kitap Günleri'nin bir başka konuğu ise Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray olacak. Türkan Şoray "Ben ve Sinemam "isimli kitabını imzalayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadıköy Belediyesi Turhan Günay Suat Yalaz Haydarpaşa Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title