Haberler

Kaçakçı Balıkçı Teknesi Yanarak Kül Oldu

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesinde, Taşucu Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından, denizde yakalanan kaçakçı teknelerinin biri yanarak kül oldu.

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesinde, Taşucu Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından, denizde yakalanan kaçakçı teknelerinin biri yanarak kül oldu.

Taşucu Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından denizde yasa dışı göç ve göçmen kaçakçılığı yaparken yakalanmış ve yıllardır burada eskimiş bir vaziyette tutulan Yiğit Kardeş isimli balıkçı teknesi yanarak kül oldu.

Görgü tanıklarından Ahmet Kesici, Taşucu Limanı sahilinde başta insan kaçakçılığı olmak üzere, yakıt kaçakçılığı, yasa dışı göçmen kaçakçılığı ve çeşitli sebeplerden dolayı yakalanmış bir çok kaçakçı teknesi bulunduğunu söyledi. Kesici, "Bu tekneler uzun yıllar burada atıl bir durumda bekletilmektedir. Yiğit Kardeş isimli balıkçı teknesinin içerisinde de çocukların oyun oynadığı, teknenin içerisinde yer alan eskimiş balık avlarının ateşle tutuşması sonucu böyle bir yangının çıktığı iddia ediliyor. Teknede yangını görmemizle birlikte çevrede ki duyarlı vatandaşlarında yardımları ve Taşucu Belediyesi İtfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesiyle yangını söndürdük" dedi.

Olay yerine gelen emniyet güçleri de konuyla ilgili olarak incelemelerin devam ettiğini belirtti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sahil Güvenlik Komutanlığı Taşucu Limanı Silifke Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title