Haberler

Jolly Tur Antalya'da Acentalarıyla Buluştu

Güncelleme:

Jolly Tur hafta sonu yurt genelindeki acentalarıyla yıl sonu değerlendirme ve motivasyon toplantısı düzenledi.

26 yılı aşan tecrübesi ile sunduğu kaliteli hizmeti, satış öncesi ve sonrasında uyguladığı müşteri memnuniyeti yönetimi ile sektörün öncü kuruluşlarından olan Jolly Tur hafta sonu yurt genelindeki acentalarıyla yıl sonu değerlendirme ve motivasyon toplantısı düzenledi.

Jolly Tur yönetimi Antalya Titanic Deluxe Belek'de Türkiye genelindeki 300 acentasının temsilcileri ve aileleri ile bir araya geldi. 3 gün süren organizasyona Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar, Genel Müdür Figen Erkan ile birlikte tüm departman müdürleri katıldı.

Organizasyon çerçevesinde 2013 yılının değerlendirilip, 2014 yılına dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantılar düzenlendi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, 26 yıldır tüm hedeflerini gerçekleştiren, buna paralel büyüyen, müşteri memnuniyetinde % 98 seviyesine ulaşan şirketin başarısına acentaların da kattığı önem ve değeri vurguladı. Jolly Tur'un her gün yeni bir adımla büyümeye devam edecek bir şirket olduğunu söyleyen Vardar ''Biz büyük bir aileyiz. Bundan sonra da aynı birlik, beraberlik ve güven içinde yola devam ederek, başta müşteri memnuniyeti olmak üzere tüm hedeflerde birlikte başarıya ulaşacağız'' dedi.

Toplantıda 2013 yılının değerlendirmesini içeren sunumlar yapan departman müdürleri acenteler ile 2014 yılı beklentileri üzerine de görüşmeler yaptı.

Toplantıların ardından düzenlenen gala gecesinde en çok ciro yapan ve Jolly Tur'la 10 yıldır birlikte çalışan acentalara plaketleri verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mete Vardar Antalya Belek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title