Haberler

Jandarmanın Kaza Yerinde Bulduğu Kopmuş Kulak Yerine Dikildi

Sivas'ta 2 gün önce işçi servis otobüsünün devrilmesi sonucu yaralanan 35 yaşındaki Harun Korkmaz'ın kopan kulağı yerine dikildi.

Sivas'ta 2 gün önce işçi servis otobüsünün devrilmesi sonucu yaralanan 35 yaşındaki Harun Korkmaz'ın kopan kulağı yerine dikildi. Kulağına tekrar kavuştuğu için mutlu olduğunu söyleyen Korkmaz, İnsanın kaybettiği bir parçasına yeniden kavuşması anlatılır gibi değil dedi.

Sivas'ın Kangal İlçesi yakınlarında bulunan Demir Export Kömür İşletmeri'nde çalışan işçileri taşıyan Enver Oflaz'ın kullandığı 58 EE 804 palakalı servis otobüsü, 2 gün önce Sivas- Gürün karayolu 75'inci kilometrede Kocakurt köyü yakınlarında devrildi. 36 kişinin yaralandığı kazada, işletmede aşçı olarak çalışan 2 çocuk babası Harun Korkmaz'ın sağ kulağı koptu. Otobüs içerisinde Kangal Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bulunan kopmuş kulak, kar doldurulan bir kaba konularak özel bir otomobille Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderildi. Kulak hastaneye ulaştığında Numune Hastanesi'ne sevk edildiği belirlenen Harun Korkmaz, yeniden Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi. Burada plastik cerrahi servisinde ameliyata alınan Harun Korkmaz'ın kulağı doktorlar tarafından titiz bir şekilde yerine dikildi. Kaybettiği kulağına yeniden kavuşan ve tedavisinin tamamlanmasını bekleyen Harun Korkmaz, Kazanın şokuyla yaralı olarak hastaneye getirildim. Kulağımın koptuğunu burada farkettim. Daha sonra olay yerinde bulup getirmişler. Burada sağolsun doktarlarımız yeniden yerine dikti. Kaybettiğim vücudumun bir parçasına yeniden kavuşmak anlatılacak bir duygu değil. Nasıl olduğunu sargılar açıldıktan sonra göreceğim. Ben de merak ediyorum. Kulağımı bulanlara ve ameliyatta emeği geçen doktorlarımıza teşekkür ediyorum dedi. Ameliyata katılan doktorlar kopan kulağın biraz hasarlı geldiğini ama yerine diktiklerini belirterek, iyileşmesinde biraz sıkıntı olabileceğini, tam olarak tutmasının da zaman alabileceğini belirttiler. Korkmaz'ın tedavisi plastik cerrahi servisinde sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Demir Export Kangal Gürün Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title