Haberler

İzmir Valisi'den Toma da Üreten Katmerciler'e Ziyaret

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde son yıllarda TOMA üretimiyle de dikkat çeken Katmerciler Araç Üstü Ekipman Sanayi Fabrikası'nı ziyaret etti.

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde son yıllarda TOMA üretimiyle de dikkat çeken Katmerciler Araç Üstü Ekipman Sanayi Fabrikası'nı ziyaret etti.

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi ziyaretinde Vali Toprak'a, Çiğli Kaymakamı Yusuf Güler eşlik etti. Katmerciler Fabrikası'nı ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı eski Ak Parti Milletvekili İsmail Katmerci, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Furkan Katmerci ve Yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Vali Toprak, 1985 yılında kurulan, 30 yıldan bu yana araç üstü ekipman sektöründe faliyet gösteren Katmerciler A.Ş. hakkında İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Furkan Katmerci'den brifing aldı. Katmerci, firma hakkında şu bilgileri verdi:

"Katmerciler A.Ş. itfaiye araçları, çevre araçları, taşıma araçları, savunma sanayine yönelik araçlar, inşaat sektörüne yönelik araçlar ve özel ürünlerin tasarım ve üretimini yapmaktadır. Şirket, ileri teknolojiye dayalı üretim kabiliyetiyle, toplumsal olaylara müdahale araçları da (TOMA) üretmektedir. Milli Savunma Bakanlığından Tesis Güvenlik Belgesi alan ve öncelikli olarak zırhlı personel taşıyıcılarıyla bu kulvarda yer almaya hazırlanan Katmerciler, bu amaçla Ankara Başkent Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni bir fabrika kurmuş, ayrıca şirketin Ankara şubesini faaliyete geçirmiştir. Bugüne kadar 50'ye yakın ülkeye ihracat gerçekleştirmiştir. 1998 yılında Japonya ile ilk ihracatına başlayan Katmerciler'in ihracat ağı içinde Japonya'dan Mısır'a, Fransa'dan Nijerya'ya, Hindistan'dan Cezayir'e, Almanya'dan Katar ve Tayland'a, çok sayıda ülke yer almaktadır."

Vali Toprak da İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etmekten mutlu olduğunu söyledi. Vali Toprak, yatırımcıların önünü açmak, 'Gölge etmemek', yürümelerine, istihdam sağlamalarına, ekonomik değer oluşturmalarına, ülkemizin değerine değer katmaya katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyledi. Vali Toprak, Katmerciler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Katmerci'ye ve diğer ilgililere başarı ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederek ayrıldı. Bu arada Vali'nin Katmerciler Fabrikası ziyaretinde son aylarda Diyarbakır'da hendeklerin kapatılmasında kullanılan zırhlı iş makinalarının da burada üretildiği dikkat çekti. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

organize sanayi bölgesi mustafa toprak izmir Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title