Haberler

İzmir Şehitlerini Uğurladı

Ankara’daki patlamada şehit olan İzmirli Astsubay Başçavuş Eren Ördek ve Diyarbakır’da şehit olan Astsubay Başçavuş Halit Zilhani Çelik son yolculuğuna uğurlanıyor.

Ankara'daki patlamada şehit olan İzmirli Astsubay Başçavuş Eren Ördek ve Diyarbakır'da şehit olan Astsubay Başçavuş Halit Zilhani Çelik son yolculuğuna uğurlanıyor.

Ankara'daki patlamada şehit olan Deniz Astsubay Başçavuş Eren Ördek (35) ile Diyarbakır'da yola döşenen patlayıcının infilak etmesi ile şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Eren Ördek (35)'in cenazeleri ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı için Bostanlı Beşikcioğlu Camisine getirildi. Cenaze namazına, İzmir Valisi Mustafa Toprak, askeri erkan, polis müdürleri, AK Parti ve CHP milletvekilleri, şehit Astsubay Eren Ördek'in eşi Gülden Ördek, 2 çocuğu ve yakınları; şehit Astsubay Halit Zilhani Çelik'in babası Mehmet, annesi Cennet, eşi Suna, kızı Mesude (13) ve oğlu Mustafa (12), yakınları ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Şehit Eren Ördek'in eşi Gülden Ördek, 3 yaşındaki kızı Yaren'i alıp Türk bayrağına sarılı eşinin tabutuna sarıldı. Acılı eş Gülden Ördek, 'Beni yalnız bırakma, bizi bırakıp nasıl gittin' diye ağladı.

Eşinin tabutuna sarılan Gülden Ördek, eşi Eren Ördek'in fotoğrafına el salladı. Her şeyden habersiz babasının tabutuna bakan 3 yaşındaki Yaren Ördek'in durumu ise görenlerin yüreğini acıttı. Anne Rahime Ördek'te oğlunun tabutunun başına gelip ağladı.

Deniz Astsubay Başçavuş Eren Ördek, Buca Kaynaklar Mezarlığında yaklaşık 7 yıl önce kanserden hayatını kaybeden babası Nezir Ördek'in yanına defnedildi. Jandarma Astsubay Başçavuş Eren Ördek'in Kadifekale Şehitliğinde defnedileceği belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Astsubay Halit Diyarbakır İzmir Politika Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

title