Haberler

İzmir Şehir Hastanesi'ne silahlı saldırı iddiaları gerçeği yansıtmıyor

Güncelleme:

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, bir kişinin pompalı tüfekle Bayraklı Şehir Hastanesi'ni bastığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Hastaneye gelen bir hastanın taşkınlık yapacağı ihbarı üzerine emniyet güçleri tarafından kontrol altına alındığı ve silah bulunduğu belirtildi. Şahıs, serbest bırakıldıktan sonra tekrar hastaneye gelmek istediğinde güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı.

(İZMİR) - İzmir'de, dün bir kişinin pompalı tüfekle Bayraklı Şehir Hastanesi'ni bastığı iddialarıyla ilgili açıklama yapıldı. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, "şahsın tüfekle hastaneye girdiği ve sağlık çalışanlarını rehin aldığı" iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

İzmir İl sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "23 Nisan 2024 tarihinde İzmir Şehir Hastanesi'ne gelen bir hasta ile ilgili bazı sosyal medya hesaplarından yayılan yanıltıcı bilgiler nedeniyle aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür" denilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Bahse konu olayda, hastanede bir süre önce sağlık hizmeti alan bir hastamız, saat 11: 00 civarında hastanemize tekrar gelmiştir. Önceden taşkınlık yapacağı konusunda yapılan ihbar sebebiyle hastane bahçesinde emniyet güçleri tarafından kontol altına alınmış, aracında bir adet silah bulunmuştur. Şahsın gözetim altında muayenesi gerçekleştirilmiştir. Bilahare emniyetteki süreci takiben, hakkında herhangi bir şikayet bulunmaması nedeniyle savcılıkça serbest bırakılmıştır. Bahsi geçen şahsın ameliyat yerinde olan kanaması nedeniyle doktorlarla görüşmek isteğiyle aynı gün içinde saat 17.30'da hastaneye tekrar gelmesi tedirginliğe yol açmış ve hastane güvenlik görevlileri görüşmesine izin vermeyerek şahsı kontrollü bir şekilde hastane dışına çıkarmıştır. Bu süre içerisinde doktorlara da bilgilendirme yapılmıştır. Şahıs güvenlik personeli eşliğinde polise teslim edilmiştir; emniyetteki işlemleri devam etmektedir. Söz konusu şahsın, tüfekle hastaneye girdiği ve sağlık çalışanlarını rehin aldığı iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır."

Kaynak: ANKA / Güncel

İl Sağlık Müdürlüğü Şehir Hastanesi İzmir Olay Güvenlik İzmir Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title