Haberler

İzmir'in Göbeğinde Sokakta Yaşam Mücadelesi

İZMİR'de, kirasını ödeyemedikleri için oturdukları evden çıkarılan 37 yaşındaki Derya Bulut, zihinsel engelli eşi ve 4 çocuğuyla birlikte Konak Meydanı'nda yaşam savaşı veriyor.

İZMİR'de, kirasını ödeyemedikleri için oturdukları evden çıkarılan 37 yaşındaki Derya Bulut, zihinsel engelli eşi ve 4 çocuğuyla birlikte Konak Meydanı'nda yaşam savaşı veriyor. Havaların soğumaya başladığını söyleyen Bulut, "Çocuklarım için endişeleniyorum" dedi.

Derya Bulut ve Ecevit Bulut çifti, Karabağlar'ın Bozyaka Mahallesi'nde oturdukları evden kirayı ödeyemedikleri için çıkarıldı. Eşinin yüzde 43 engelinden dolayı çalışamadığını belirten Derya Bulut, çocukları 15 yaşındaki Devrim Aydın, 6 yaşındaki Mustafa Deniz, 4 yaşındaki Yusuf Aslan ve 3 yaşındaki Mahir Çayan ile 40 gündür Konak Meydanı'nda yaşam mücadelesi veriyor. Kaymakamlığa yardım için başvurduklarını ancak kendisinden ikametgah adresi istendiğini söyleyen Derya Bulut, "Kirayı ödeyemediğimiz için evden çıkarıldık. Önce mahalledeki parkta kalmaya başladık. Sonra bizi biri görür diye Konak Meydanı'nda kalmaya başladık. Eşim psikolojik olarak rahatsız, yüzde 43 engeli var. Bu yüzden çalışamıyor. Sokaklarda yaşamaya çalışıyoruz, Kaymakamlığa yardım için başvurdum. Ancak benden adres istediler. Ama ben zaten sokakta kaldığım için yardım istiyorum. Havalar soğumaya başladı. Çocuklarım için endişeleniyorum. En büyük oğlumun okula gitmesi gerekiyor ama gidemiyor. Yetkililerden yardım etmelerini istiyorum. Eşimin engelle maaşı dışında bir gelirimiz yok, Onu da üç ayda bir alıyoruz. Lütfen bize yardım edin" diye konuştu.

Bulut Ailesi'nin sesini duyurmak istediklerini ifade eden Kadınların Gücü, Eğitim Dayanışma ve Yardım Sevenler Derneği Başkanı Birgül Aydın ise aileye giyim ve gıda konusunda yardımcı olacaklarını belirtti.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devrim Aydın Derya Bulut Konak İzmir Politika Güncel Haberler

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Bakmadan Geçme

3-4 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Survivor kim kazandı? 3 Haziran Pazartesi Survivor'da kim kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 3 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Yalan 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title