Haberler

İzmir'de Gece Sela Okunmasının Sebebi Program Hatasıymış

Güncelleme:

İzmir Müftüsü Ramazan Muslu, gece sela okunmasının, cami görevlisi izinde iken camiye takılan bir cihazdaki programlama hatasından kaynaklandığını açıkladı.

İzmir'in Çiğli ilçesinde bazı camilerden gece yarısından sonra sela okunmasıyla ilgili İzmir Müftüsü Ramazan Muslu'dan açıklama geldi. Muslu, olayla ilgili iki denetçinin görevlendirildiğini, yapılan ön inceleme doğrultusunda rapor hazırlandığını belirtti.

"CİHAZDAKİ PROGRAMLAMA HATASINDAN KAYNAKLANDI"

Selanın, Çiğli ilçesindeki Tuzcuoğlu Camisi'nde, gece 01.41'te okunduğunun belirlendiğini aktaran Muslu, "Olay cami görevlisi izindeyken camiye takılan bir cihazdaki programlama hatasından kaynaklanmış. Cihaz kaldırıldı. Bu cihaz, Başkanlığımızın uygun gördüğü bir cihaz değil. Normal şartlarda kullanılmaması gereken bir cihaz." ifadesini kullandı.

"SABOTAJ İHTİMALİ YOK"

Muslu, olayın bir sabotaj ya da frekansa girme olmadığını düşündüklerini, soruşturmanın başlatıldığını, cihazın kim tarafından takıldığının tespit edilmesinin ardından gerekli işlemlerin yapılacağını kaydetti.

SELAYI DUYANLAR "DARBE GİRİŞİMİ VAR" ZANNETTİ

İzmir'in Çiğli ilçesinde bazı camilerden gece yarısından sonra sela okunması nedeniyle tedirgin olan vatandaşlar bunun darbe girişimi ya da benzer bir durumdan kaynaklandığını düşünüp polise haber vermişti.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Muslu Çiğli İzmir Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title