Haberler

İzmir'de bağ evinde 32 kaçak göçmen yakalandı

Güncelleme:

İZMİR'in Kınık ilçesinde, jandarmanın düzenlediği operasyonda, yasa dışı yollarla yurt dışına geçmeye çalışan 32 kaçak göçmen ve organizatör oldukları öne sürülen 4 kişi yakalandı.

İZMİR'in Kınık ilçesinde, jandarmanın düzenlediği operasyonda, yasa dışı yollarla yurt dışına geçmeye çalışan 32 kaçak göçmen ve organizatör oldukları öne sürülen 4 kişi yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı Kınık Jandarma Komutanlığı ekipleri, Poyracık Mahallesi'nde göçmen kaçakçılığı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Jandarma belirlenen adresteki bağ evine düzenlediği operasyonda, 16' sı Suriye, 15' i Filistin, 1' i Mısır uyruklu toplam 32 kaçak göçmeni yakaladı. Jandarma, organizatör olduğu ileri sürülen C.T. ve F.I. ile olaya karıştıkları belirlene A.S. ve Ö.A'yı da gözaltına aldı. Bağ evi ve eklentilerindeki aramada 3 ruhsatsız pompalı tüfek, 8  dolu fişek ile 7 can yeleği ele geçirildi. Karakoldaki sorgusunda C.T, göçmenleri yurt dışına kaçırmak için bağ evine gizlediklerini itiraf etti. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen C.T. ve F.I. tutuklanırken, Ö.A. ve A.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 7'si kadın 32 kaçak göçmen, İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Poyracık Jandarma Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title