Haberler

Izmir Adliyesi'de Hırsızlık Yapan Kocaeli'de Yakalandı

Izmir Adliyesi'de hırsızlık yapan Kocaeli'de yakalandıİZMİR Adliyesi'nde, avukatların kullandığı bilgisayar odasından geçen ay, biri kadın iki avukatın cüzdanını çalan Erol A.'nın (Erol Arisar), Kocaeli Adliyesi'nde hırsızlık yaparken yakalanıp tutuklandığı ortaya çıktı.

Izmir Adliyesi'de hırsızlık yapan Kocaeli'de yakalandı

İZMİR Adliyesi'nde, avukatların kullandığı bilgisayar odasından geçen ay, biri kadın iki avukatın cüzdanını çalan Erol A.'nın (Erol Arisar), Kocaeli Adliyesi'nde hırsızlık yaparken yakalanıp tutuklandığı ortaya çıktı.

Geçen 8 Mart'ta İzmir Adliyesi'ne gelen bir erkek, avukat gibi davranarak, dördüncü katta bulunan İzmir Barosu'na ait, avukatların dilekçe yazdığı bilgisayar odasına girdi. Bilgisayar odasında üç kez tur atan bu kişi, önce, orta bölümde bir kadın avukatın bıraktığı çanta içerisindeki cüzdanını ve ardından erkek avukatın ceketinin cebinde bulunan cüzdanı alıp, fark ettirmeden kaçtı. Sakince odadan dışarı çıkan hırsızın rahat tavırları ve çaldığı cüzdanları kontrol etmesi, güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi.

Hırsızlığın ardından soruşturma başlatan polis, kimliğini tespit ettiği zanlının, daha önce de İstanbul Adliyesi'nde 7 kadın avukatın cüzdanını çaldığını belirledi. Kimliği tespit edilen hırsızlık zanlısının geçen 30 Mart'ta da Kocaeli Adliylesi'nde 4. ve 7. İcra Daireleri ile baro odası içerisinden, avukatlar A.D. ve R.İ.K. ile avukat katipleri R.Ç., B.K., B.K.K.'ya ait para, kart ve cüzdanları çaldığı ortaya çıktı.

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi kısa süre önce, başka bir isme (Kasım Cingöz) düzenlenmiş sahte kimlikle yakalayıp, gözaltına aldı. İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de adliyelerde hırsızlık yapan Erol A., tutuklandı. Sakal bırakan ve eşkal değiştiren Erol A.'nın yakalanmasıyla avukatlar ve adliye çalışanları rahat bir nefes aldı.

ARŞİV

NOT: 19 Mart 2017 tarihinde İzmir'deki hırsızlığın güvenlik kamerası görüntülerini geçmiştik.

Bahri KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Adliyesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title