Haberler

İzmir 2020 koleksiyonuna chloe loughnan'lı tanıtım

Güncelleme:

2020 koleksiyonuna Chloe Loughnan'lı tanıtımİZFAŞ ile stant konusunda anlaşamamaları sonucu alternatif tanıtımlar düzenleyen firmalar defilelerinde yer verdikleri ünlü modellerle dikkat çekiyor.

2020 koleksiyonuna Chloe Loughnan'lı tanıtım

İZFAŞ ile stant konusunda anlaşamamaları sonucu alternatif tanıtımlar düzenleyen firmalar defilelerinde yer verdikleri ünlü modellerle dikkat çekiyor. İstanbul merkezli bir tekstil firması da Çankaya semtindeki 5 yıldızlı bir otelde 2020 koleksiyonunu tanıtmak için düzenlediği defilede Amerikalı ünlü model ve oyuncu Chloe Loughnan'ı podyuma çıkardı.

150 parça abiye elbiseden oluşan koleksiyonunun defile için seçilen 50 parçalık bölümünü İzmirli ajans ve modeller yerine İstanbul ve Antalya'dan gelen mankenler ile tanıttı. Defilenin koreografisini sayısı bir elin 5 parmağını geçmeyecek sayıdaki kadın koreograflardan Antalyalı Eda Meltem Yılmaz üstlendi. Koleksiyon hakkında bilgi veren Firma Ortağı Selçuk Memişoğlu, tüm elbiselerin el işçiliği ile üretildiğinin altını çizdi. Makine yardımı olmadan dikilen ve tamamen el işi göz nuru olarak adlandırılan koleksiyon, ilkbahar mevsiminde doğayı süsleyen pastel renkler göz önüne alınarak oluşturulduğunu söyledi.

Memişoğlu, "Nişandan, kınaya ve düğün törenine kadar tüm özel günlerinde bir kadının ihtiyacı olan ürün yelpazesini oluşturarak hayata geçirdik. Defilemizde özenle seçilen 50 parça abiye elbisemiz tanıtılıyor. Kreasyonumuz 24 Ocak tarihine kadar sergilenecek" dedi.

CHLOE LOUGHNAN: TÜRKÜM DİYEBİLİRİM

İZMİR'de 5 yıldızlı bir otelde düzenlenen defileye katılan Amerikalı ünlü model ve oyuncu Chloe Loughnan, defile sonrası eski eşi Serdar Ortaç ile ilgili sorulara cevap vermedi. Türkiye'yi çok sevdiğini belirten Loughnan, "Türküm diyebilirim" dedi.

İzmir'de bir defileye katılan Amerikalı ünlü model ve oyuncu Chloe Loughnan, defile sonrasında açıklamalarda bulundu. Eski eşi Serdar Ortaç ile ilgili sorulara cevap vermekten kaçınan Loughnan, kente ilk kez kış ayında geldiğini söyledi. Türkiye'yi her fırsatta sevdiğini dile getiren Loughnan, "Erentül defilesi için geldim. Gayet güzel bir defile oldu, işime devam ediyorum. Bu konular hakkında konuşmak istiyorum. Ben artık Türk'üm diyebilirim. Türkiye'deyim. Sinema filmi Hababam Sınıfı 3'ü çektik. Nisan'da vizyonda olacak. Türkiye'ye özellikle bu defile için geldim. Haftaya da film çekimlerim devam edecek" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Chloe Loughnan Antalya Türkiye İzmir Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title