Haberler

İYİ Partili Turhan Çömez, Peker'le yaptığı konuşmayı aktardı: Elindeki tüm belgeleri iki ayrı ülkeye göndermiş

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, suç örgütü lideri Sedat Peker'le konuştuğunu belirtti. Çömez, Peker'in Türkiye'den gelecek yetkililere ifade vermeye hazır olduğunu ve tüm belgeleri kayıt altına alarak 2 farklı ülkeye gönderdiğini, öldürülmesi halinde bunları tüm Türkiye'nin öğreneceğini söylediğini aktardı.

İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker ile konuştuğunu açıkladı. Çömez, Peker'in Türkiye'den gelecek yetkililere ifade vermeye hazır olduğunu ve "SEGBİS ile ifade vermeye tüm ifşaatları yapmaya hazırım. Tüm bilgi ve belgeleri kayıt altına aldım. 2 farklı ülkeye gönderdim. Öldürülmem halinde bunları tüm Türkiye öğrenecek" dediğini aktardı.

"HERHANGİ BİR SORU GELİRSE YASALARA UYGUN ŞEKİLDE YANIT VERİRİM"

Peker'in Türkiye'deki devam eden davaları için "Benim davalarımla ilgili gündemi buradan da yönetebilirim. Herhangi bir soru gelirse bana, bunu hukuka uygun bir şekilde, yasalara uygun bir şekilde yapmaya hazırım" dediğini söyleyen Çömez, Peker ile görüşmesinde yaşananları şu sözlerle aktardı:

"Şu ana kadar ifşa ettiği bilgiler son derece önemli ve ciddi. Her dosya, demokratik bir ülkede iktidarı değiştirecek iddialar. Çoğu belgeliydi, yalanlanmadı. Son derece vahim ve kritik bir durumla karşı karşıyayız. Sedat Peker'in kişiliğiyle ilgili tartışmaları bir kenara bırakmak lazım. Hakkında dava var mı diye sordum, "Benim davalarımla ilgili gündemi buradan da yönetebilirim. Herhangi bir soru gelirse bana, bunu hukuka uygun bir şekilde, yasalara uygun bir şekilde yapmaya hazırım" dedi.

İYİ Partili Turhan Çömez, Peker'le yaptığı konuşmayı aktardı: Elindeki tüm belgeleri iki ayrı ülkeye göndermişİYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez.

"BEN YARGI ÖNÜNDE AKLANMAYA HAZIRIM DEDİ"

Turhan Çömez, Sedat Peker'in Birleşik Arap Emirlikleri'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile ifade vermeye hazır olduğunu söyledi. Çömez, konuşmasına şöyle devam etti; "Sedat Peker, gerekirse oradaki Büyükelçilik ya da SEGBİS ile ifade vermeye hazır. Hükümet benden bilgi, belge istesin ben bunların hepsini resmi yollardan kendisine ulaştırmaya hazırıım, gerekirse Türkiye'deki yetkililer gelsin, benden ifade alsınlar. Veya da SEGBİS ile ifade vermeye tüm ifşaatları yapmaya hazırım dedi. Beni yargılayın ama adaletli bir şekilde yargılayın diyor. Ben yargı önünde aklanmaya hazırım dedi. Türkiye'deki bir çok yanlışlığın ifşasına katkı sağlayacağını vurguluyor ve izin verin ben bunları anlatayım diyor."

"TÜM BİLGİ VE BELGELERİ KAYIT ALTINA ALDIM. 2 FARKLI ÜLKEYE GÖNDERDİM"

Turhan Çömez, Sedat Peker'in şunları söylediğini aktardı; "Ben ailemle burada eziyet çekiyorum. Ciddi çilelerle boğuşuyorum. Yabancı bir ülkede çok zor şartlar altında yaşamımı idame ediyorum. Kendimi feda etmeye hazırım. Ama Türkiye'nin arınması için ortaya koyduğum bu iradeye siyaset kurumu da sahip çıksın. İyi Parti bir hamle yaptı ama diğer siyasi partilerden de bu konuda destek istiyorum, konuşmak istiyorum. İfşaatlarda bulunmak istiyorum. Ama kamuoyunun ve özellikle siyaset kurumunun bana destek çıkması gerekiyor. Ben her türkü fedakarlığı yapmaya hazırım. Ailem ve çocuklarımla sıkıntılı bir hayat sürüyorum. Ama tüm bunların yanında bana destek olunsun ben bu ifşaatları yapayım. Bu ağır dijital tecrit hakkında bunları yapmam mümkün değil. Tüm bilgi ve belgeleri kayıt altına aldım. 2 farklı ülkeye gönderdim. Öldürülmem halinde bunları tüm Türkiye öğrenecek."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Sedat Pekel İYİ Parti Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500

Yorumlar (22)

Kadir Kara:

sende yolundasın, kendi derdindesin. Madem bu kadar doğrusun dürüstsün her şeyi de biliyorsun niye sustun bu güne kadar??? Niye ölürsen öğreniyoruz yine ??? :))) Biraz da kendi yaptıklarını anlat bee :)))

118
97
yanıtYanıtla
Rasim Özbay:

Biri ABD Biri de Ingiltere'dir. Sen Ulkene ve Halkina guven verme sonra falan filan.

116
97
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Hem korkak hem hain iskele babası

111
84
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Boş klavye delikanlısı çok delikanlıysan yüreğin yetiyorsa bu söylediğini canlı yayın yapıp video ile paylaşsana..

yanıt40
yanıt50
arif KABAÇALI:

devlet sırrı diye bir şey vardır. kişi bilir ama bildiğini bilmemesi lazımdır. sen kendine yazık ettin obu şu hikaye makam ve mevkilerin hikaye olduğu gibi

43
115
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Ne güzel konuşacaktın hani ne oldu susturuldun ne oldu videolar ? Mamayı alınca susuyorsun, mama bitince hemen ifşaa :) para göndersinler diye zarflamalar

67
88
yanıtYanıtla
ali ihsan karakuzu :

BİRİ YUNANİSTAN DİGERİ AMERİKAMI

98
55
yanıtYanıtla
İsmail Kabadayı:

Nekadar tatli cani varmış su testisi misali

71
76
yanıtYanıtla
mevlüt Altın:

Çömez sen bilmediğin bir haber konusu varmış gibi servis ederek kendini ne sanıyorsun. Politikan çamur at izi kalsın üzerine mi.

57
57
yanıtYanıtla
Şakir Çolak:

İmamoğlu nasıl %50'yi geçmiş? Yolda kalan bakımsız araçlar, normalin çok üzerinde her hafta toplu taşıma kaza haberleri, yürümeyen projeler, kayıp paralar, dağ gibi borçlar... ???????? Başarılı bulanları ayakta alkışlıyorum.

38
47
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title