Haberler

İYİ Partili Bahadır Erdem canlı yayında Doğu Perinçek'e sert sözlerle yüklendi: Herkes haddini bilsin, otur aşağıya

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, katıldığı canlı yayında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i çok sert sözlerle eleştirdi. Erdem, "Millet devamlı ülkeyi bölmenizden bıktı. Sayın Perinçek sizin ve desteklediğiniz partinin, devamlı insanları suçlayarak hareket etmenizden bıktık. Herkes haddini bilsin, otursun aşağıya" dedi.

Gazeteci Senem Toluay Ilgaz'ın sunduğu programın konuklarından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem ile Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek arasında tartışma yaşandı.

"KİMSENİN HADDİ DEĞİL"

Programda Katar ile ilişkiler değerlendirilirken Erdem Perinçek'e sert sözlerle yüklendi. Erdem, "Bu sözleri hak ettiniz çünkü bir partiye bu sözleri söylemek kimsenin haddi değil. Bu 18 yıllık AKP iktidarının ve ortağının ve sizin gibi küçük küçük küçük ortaklarının alışkanlık haline getirerek, karşısındaki terörizmle suçlayarak, kendinizi zeytinyağı gibi çıkarma politikanızdan başka bir şey değil" dedi.

"MİLLET DEVAMLI ÜLKEYİ BÖLMENİZDEN BIKTI"

Eleştirilerinin dozunu artıran Erdem, "Millet sizin bu üslubunuzdan, kavganızdan, nefretinizden bıktı. Millet devamlı ülkeyi bölmenizden bıktı. Sayın Perinçek sizin ve desteklediğiniz partinin, devamlı insanları suçlayarak hareket etmenizden bıktık. Herkes haddini bilsin, otursun aşağıya" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Doğu Perinçek Bahadır Erdem İYİ Parti Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Gül:

Ağzının payını vermiş

31
2
yanıtYanıtla
Hasan:

TECAVÜZCÜ DİDİM BELEDİYE BAŞKANINA DESTEĞE GİDEN İ. PARTİ NİN VEKİLİ İMİ

1
31
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

ülkeye bak doğu perinçek gibilerinin vatan sevgisine kaldı!!!

29
2
yanıtYanıtla
musa erdemir:

sayınHocam AĞZINIZA SAĞLIK BU DÖNEK MİKSERE HADDİNİ BİLDİRDİNİZ ADAMI TOPLAM OY SAYISI 60BİN HER AKŞAM TV. LERDE YAĞCILIK YALAKALIK YAPIYIOR BUNUN GENÇLİĞİNİDE İHTİYARLIĞİINI ÇOK İYİ BİLİYIORYUZ. KENDİ SVİL GÖREVLİ HER KES TERÖRÜST AYIP UTANMAZ ARLANMAZ BİRİ.

25
6
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

PERCEK VATAN HAİNDİR HANGİ YÜZLE ÇIKIYOISUN EKRANLARA HALA

28
2
yanıtYanıtla
Ramaazn:

Cikan deyxil oraya ne icin cikariyorlar oradan bakacaksin

yanıt11
yanıt1
Bedih BOLUR:

Az bile demiş, ağzına sağlık.

18
4
yanıtYanıtla
Memoli:

Yeni nesil senin mazini bilmez ama ne mal olduğunu iyi bilenlerde var ülkede ey Perinçek . . . . . doğru demiş adam gibi adam Bahadır Erdem ''otur oturduğun yerde'' milletin yakasından düş

14
4
yanıtYanıtla
REALİST:

perinçek kadar karanlık başka bir insan varmı siyasette çok merak ediyorum

14
2
yanıtYanıtla
Resul:

Bahadır Erdem boşuna prof olmuş. Daha yılları bilmiyor. Yaşadığımız yılı bilmeyen biri başka hususlarda atıp tutuyor ve çok bilmişlik süsü veriyor. Otur yerine sıfır.

6
10
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title