Haberler

İYİ Parti Başkanlık Divanı'ndan Meral Akşener Resti: O Yoksa Biz de Yokuz

Güncelleme:

Meral Akşener'in tüm ısrarlara rağmen dönmeyeceğini açıklamasının ardından partinin Başkanlık Divanı "Meral Akşener yoksa biz de yokuz" şeklinde karar aldı.

Meral Akşener'in, tüm ısrarlara rağmen yeniden genel başkanlığa aday olmayacağını açıklamasının ardından bir karar da partinin Başkanlık Divanı'ndan geldi: Akşener yoksa biz de yokuz.

AKŞENER, DÖNMEMEKTE KARARLI

İyi Parti'de baş döndüren gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Afyon toplantısının ardından bir daha aday olmayacağını belirterek, görevi bıraktığını söyleyen Genel Başkan Meral Akşener, sabah saatlerinde yaptığı açıklamada "Kararım kesin, aday olmayacağım" ifadesini kullandı.

BAŞKANLIK DİVANI: TEK ADAYIMIZ AKŞENER'DİR

Bu açıklamanın ardından Başkanlık Divanı acil olarak toplandı ve "Tek adayımız Akşener'dir" kararını aldı.

TOPLANTI DEVAM EDİYOR

Bu toplantı saatlerdir devam ediyor. Kolay da biteceğe de benzemiyor. Örneğin, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Haber Türk'te canlı yayına katılacaktı, toplantı sürdüğü için bu programa gelişini iptal etti. Hararetli toplantı sürerken yeni bir ara karar da çıktı ki, bu resmen İYİ Parti Genel Başkanı'na İYİ Parti Başkanlık Divanı'ndan rest gibiydi.

"AKŞENER YOKSA BİZ DE YOKUZ"

Kararda aynen şu ifadeler yer alıyor: İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener kararından dönmeyip aday olmazsa, biz tüm Başkanlık Divanı üyeleri de kendisi gibi görevi bırakacağız. Meral Akşener yoksa biz de yokuz…

SÖZCÜ ÇIRAY: MİLLETİN TALEBİ AKŞENER

İYİ Parti Genel Sekreteri, Sözcüsü Aytun Çıray ise twitter'dan yaptığı açıklamada, "İYİ Parti Başkanlık Divanı mutat toplantısını yaptı ve Büyük Kurultay'ın 12 Ağustos tarihinde yapılması kararı üzerine çalışmaları gözden geçirdi. Başkanlık Divanı bir kez daha, milletin talebi olan Sayın Meral Akşener'i aday gösterme kararını oybirliği ile teyit etti" dedi.

KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU

İYİ Parti'den az önce yapılan açıklamaya göre, 2. Olağanüstü Kurultay, 12 Ağustos'ta ATO Congresium Kongre Salonu'nda yapılacak. Kurultay gündeminin 6. maddesinde "Genel Başkan Sayın Meral Akşener'in konuşması" ifadesi kullanıldı. Gündemin 8. maddesinde "Genel Başkan adaylarının konuşması" ifadesine yer verilirken, 9. maddeye göre, 2. Olağanüstü Kurultay'da Genel İdare Kurulu üyelikleri ile Merkez Disiplin Kurulu üyelikleri içinde seçim yapılacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Meral Akşener İYİ Parti Politika Güncel Haberler

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Bakmadan Geçme

SGK 344 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler? Kamuda sözleşmeli personel ne demek? Adana 2024 yılı kurban satış ve kesim yerleri nereler? Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor?
FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title