Haberler

Galatasaray İlkokulu'na kura ile alınacak 50 öğrenci için binlerce insan başvuru yaptı

Güncelleme:

Beyoğlu'ndaki Galatasaray İlkokulu'nda öğrenim görecek 50 öğrenci için binlerce insan başvuru yapınca İstiklal Caddesi'nde "istikbal" kuyruğu oluştu. Uzun insan kuyruğunu gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.

İstanbul'da Galatasaray İlkokulu'nda öğrenim görecek 50 öğrenci için 10 bine yakın başvuru olunca İstiklal Caddesi'nde uzun kuyruk oluştu.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında Galatasaray İlkokulu için her yıl olduğu gibi bu yıl da 50 öğrenci alınacak. Bu kapsamında ilkokul, 60-66 ile 66-84 aylık arasındaki çocuklar için başvuruları kabul etti. Sabah saatlerinde veliler çocuklarıyla beraber kura çekimi için Galatasaray Lisesi Beyoğlu binasına geldi. Ancak başvurular beklenilenden fazla olunca okul girişinden başlayan kuyruk, İstiklal Caddesi'ne taştı.

Cadde üzerindeki uzun insan kuyruğunu gören vatandaşlar da şaşkınlıklarını gizleyemedi. Neredeyse Taksim Meydanı'na uzanan "İstikbal" kuyruğu kameralar tarafından görüntülendi.

Galatasaray İlkokulu'na kura ile alınacak 50 öğrenci için binlerce insan başvuru yaptı

ÖN KAYITLAR 1-3 TEMMUZ'DA ALINACAK

Öte yandan Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcisi, Galatasaray Lisesi ve Galatasaray İlkokulu yetkilileri huzurunda velilere açık biçimde piyango yöntemiyle çekiliş yapılacak. Kurada isimleri belirlenen aday öğrencilerin listesi aynı gün web sitesinde yayımlanacak ve ön kayıtlar 1-3 Temmuz'da alınacak.

Okula ön kayıt için istenen belgeler aday öğrencilerin velilerine 28 Haziran'da düzenlenecek toplantıda bildirilecek. Ön kayıt süresi bitiminde kontenjanın dolmaması halinde başvuru listesindeki adaylar arasında 4 Temmuz saat 10.00'da yeniden aynı yöntemle kura çekilişi olacak. Bu öğrencilerin ön kayıtları 5 Temmuz'da alınacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstiklal Caddesi Galatasaray İstikbal Beyoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (7)

YOBAZIN ÖNDE GİDENİ:

NAPSINLAR YANİ ÇOCUKLARINI FENER OKULUNA YAZDIRIP REZİL Mİ OLSUNLAR :D

9
6
yanıtYanıtla
herkes girse iyi olmaz:

Dünyada her yerde 1-2 tane iyi okul vardr. Gs lisesi bunlardan. Her isteyen giremez tabii ki sonuçta kontenjan meselesi.

10
5
yanıtYanıtla
MERAKLI:

LİSE DEĞİL LA KAMİL. İLKOKUL İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI

yanıt3
yanıt0
ARİF:

BİZLERİ BU HALE DÜŞÜRENLER UTANSIN, MEDYADAN DÜŞMEYEN ALİ AĞA OĞLU NERELERDE ACABA ONUDA MERAK EDİYORUM

3
4
yanıtYanıtla
Galatasaray:

ne hale? herkes GS lisesine mi gitsin yani:):):) ne güldüm :):)::)

yanıt2
yanıt0
Free Mason Yuvası:

Galatasarayın okulları Mason yetiştirme okullarıdır. Buradan mezun olanlar islam düşmanı olarak mezun olurlar.

0
3
yanıtYanıtla
portakal ordakal:

kurulus amacı turk olmayan takımları yenmek sozuyle alı samıyen tarafından kurulan okula mason dıyen kendını bılmez. senden daha buyuk mason yoktur.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title