Haberler

Teröristler, Sahte İhbarla Kaçırdıkları Ambulansı Delik Deşik Etmiş

Güncelleme:

Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lılar tarafından sahte hasta ihbarıyla çağrıldıktan sonra kaçırılıp tahrip edilen ambulansın fotoğrafları ortaya çıktı.

Krsaldaki saldırılarını şehirlere taşıyan terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonlar kararlılıkla sürdürülüyor. İdil'de kaçırılan ambulansın fotoğrafları çatışmaların dehşetini ortaya koydu.

OPERASYONLAR BİTTİ, ARAMA TARAMA FAALİYETLERİ SÜRÜYOR

İdil'de teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından, Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarınca 18 Şubat'ta başlatılan "Şehit Özel Harekat Polisi Ersin Yıldırım Operasyonu"nun 20'nci gününde sona ermesinin ardından güvenlik güçlerinin arama tarama çalışmaları ise sürüyor.


PATLAYICILARI İMHA EDİYORLAR

Turgut Özal Mahallesi'nde örgüt üyelerinin kullandığı Bener Cordan İlkokulu ve yanındaki sağlık ocağı ile kamu binalarına Türk bayrakları asan güvenlik güçleri, bir yandan da el yapımı patlayıcıları imha ediyor.

Çok sayıda kamu binasını kullanılamaz hale getiren PKK'lı teröristlerin, çok sayıda evi de çatışmalar sırasında ateşe verdiği gözlendi.


AMBULANSIN FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz hafta Turgut Özal Mahallesi Adile Naşit Caddesi girişinde yol kesen PKK'lılar tarafından hasta ihbarına çağrılan ambulans ile birlikte kaçırılan 2 sağlıkçı serbest bırakılmıştı. Kaçırılan ambulansın fotoğrafları ortaya çıktı.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ersin Yıldırım Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

title