Haberler

İşte FETÖ ve PKK Arasındaki 'Darbe' Anlaşmasının Detayları!

Güncelleme:

15 Temmuz darbe girişiminin ardından firar eden FETÖ'cü 9'u general 60 muvazzaf askerin PKK'ya sığındığı tespit edilirken, iki örgüt arasında "darbe" anlaşması yapıldığı ortaya çıktı.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile PKK arasında "darbe" anlaşması yapıldığı ortaya çıktı. İstihbari bilgilere göre, FETÖ, PKK'ya 10 ile 20 Temmuz arasında darbe girişiminde bulunulacağını bildirerek, girişimin başarılı olması halinde Rojava'nın tanınması için destek sözü verdi. Ayrıca, FETÖ ve arkasındaki güçlerin, PKK'yı İran'a tehdit olarak kullanmayı planladığı da öğrenildi.

DARBE ANLAŞMASI YAPMIŞLAR

15 Temmuz darbe girişiminin ardından firar eden FETÖ'cü 9'u general, 288 muvazzaf askerden 60'nın terör örgütü PKK'ya sığındığı tespit edilirken, iki örgüt arasında "darbe" anlaşması yapıldığı ortaya çıktı.

FETÖ 10 İLE 20 TEMMUZ ARASINI İŞARET ETTİ

İstihbarat kaynaklarından edinilen bilgilere göre, FETÖ, PKK'ya darbe yapılacağını bildirdi. Tam tarihi vermeyen FETÖ, 10 ile 20 Temmuz arasını işaret etti. FETÖ, terör örgütü PKK'dan, girişimin başarılı olması durumunda, silahlı güçlerini ülke sınırlarından çıkararak, Kandil'e çekmesini istedi.

ROJAVA'YI TANIMA SÖZÜ

Kandil'de PKK'yı, İran'a karşı bir tehdit olarak kullanmayı planlayan FETÖ ve arkasındaki güçlerin, bunun için de Rojava'nın tanınması yönünde destek olunacağı sözünü verdi.

ÖRGÜTE EYLEM YAPMAYIN UYARISIDNA BULUNULDU

İki terör örgütü arasındaki anlaşma nedeniyle PKK'nın sözde kuzey saha sorumlusu ise, militanlarına darbe girişimi gecesinden itibaren bir süre eylem yapmamaları uyarısında bulundu. Ancak girişiminin başarısız olmasıyla PKK yeniden eylemlerine başladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rojava İran PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title