Haberler

İstanbul Valisi Avni Mutlu, Küçükçekmece'de İncelemelerde Bulundu

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Küçükçekmece'de yapımı tamamlanmış ve devam eden okullar ile hastaneleri gezerek, projeler hakkında kapsamlı bilgi aldı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Küçükçekmece'de yapımı tamamlanmış ve devam eden okullar ile hastaneleri gezerek, projeler hakkında kapsamlı bilgi aldı.

Vali Mutlu'ya program boyunca İlçe Kaymakamı Orhan Öztürk, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay,

Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Emniyet Müdürü Mustafa Nacar,

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya ile meclis üyeleri eşlik etti. Program kapsamında Mutlu, ilçede eğitim veren Gülten Özaydın Ticaret Meslek, Halkalı Mehmet Akif Ersoy ve İsmet Aktar Endüstri Meslek Liseleri ile Halkalı TOKİ Ahmet Çetinsaya ve Zühtü Şenyuva İlköğretim Okulu ek bina inşaatını gezdi. Okul müdürleri ile konuşarak ayrıntılı bilgi alan Hüseyin Avni Mutlu,

öğrencileri de unutmadı.

Gültekin Özaydın Ticaret Meslek Lisesi ziyaretinde öğrencilere, "Aslan yattığı yerden belli olur; burası adeta bir gül bahçesi. Bu okulu pırıl pırıl bir şekilde, sizden küçüklere teslim etmek en büyük görevlerinizden birisi" diyerek nasihatte bulunan Vali Mutlu, yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Veliler ve öğretmenlerle de sohbet eden Hüseyin Avni Mutlu, "Gençler geleceğe öğretmenlerin elleriyle hazırlanıyor. Öğretmenlerimize minnettarız. Bu kadar güzel bir okulda eğitime başladınız, şanslısınız. Küçükçekmece Belediyesi kolej standardında okullar yapıyor. Sizlerle gurur duyuyor ve tebrik ediyorum."diye konuştu.

İlçe ziyaretine Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesini de dahil eden Mutlu, son olarak Küçükçekmece Belediye Anaokulu'na gitti. Okulu çok beğendiğini ifade eden Avni Mutlu, Türkiye'de ilk defa gördüğü duvarsız anaokulu ve yarı açık eğitim sistemi için ise, "Çocukları belli bir yerde tutmak yerine onları gezdiriyorsunuz. Tercihlerini çocuklara bırakıyorsunuz. Bu harika bir sistem. "dedi. Başkan Yeniay ile birlikte anaokulunu dolaşan Vali Mutlu, bu tür donanımlı okulların sayılarının arttırılması gerektiğini ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Avni Mutlu Mehmet Akif Ersoy Aziz Yeniay İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title