Haberler

İstanbul Tasarım Bienali Milano'da

Güncelleme:

İstanbul Tasarım Bienali Milano'da Uluslararası bBasın ve Tasarım Dünyasına tanıtıldı.

İstanbul'un ilk Tasarım Bienali, İKSV tarafından, Eren Holding, Koray Şirketler Topluluğu, Vestel ve VitrA eş sponsorluğunda 13 Ekim–12 Aralık 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İstanbul Tasarım Bienali, 19 Nisan Perşembe sabahı Barnaba Fornasetti'nin Milano'daki evinde, bienalin küratörleri Emre Arolat ve Joseph Grima'nın katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltılı bir basın buluşmasıyla uluslararası medyaya tanıtıldı.

İstanbul Tasarım Bienali, 19 Nisan Perşembe sabahı Barnaba Fornasetti'nin Milano'daki evinde, bienalin küratörleri Emre Arolat ve Joseph Grima ile İstanbul Tasarım Bienali Direktörü Özlem Yalım Özkaraoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen davetle uluslararası basın ve tasarım dünyasına tanıtıldı. Davette, bienalin temasını ayrı ayrı yorumlayarak, bağımsız iki yaklaşım sunacak küratörlerden Emre Arolat "Musibet", Joseph Grima da "Adhokrasi" başlıklarını taşıyacak sergilerinin detaylarını paylaştı. İstanbul Tasarım Bienali Direktörü Özlem Yalım Özkaraoğlu ise bienalin hazırlık sürecinde bugüne kadar yapılan etkinlikler ve önümüzdeki dönem projeleriyle ilgili ayrıntılı bilgileri aktardı.

İstanbul Tasarım Bienali davetine ABD, Almanya, Belçika, Çin, Fransa, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Rusya gibi ülkelerin önde gelen yayınlarından AD, Archithema, Designboom, Domus, Elle Decoration, Frame, GQ, Icon, Interieurs, Interni, Monocle, RUM, The Guardian ve Wallpaper'ın temsilcileri katıldı. Basın mensuplarının yanı sıra İstanbul Tasarım Bienali'nin Danışma Kurulu üyelerinden Material Connexion CEO'su George Beylerian, endüstriyel tasarımcı ve Defne Koz Studio kurucusu Defne Koz, içmimar ve Sevil Peach Architecture and Design kurucusu Sevil Peach ve VitrA Tasarım Müzesi Direktörü Alexander von Vegesack da davete katılan isimler arasındaydı.

İstanbul Tasarım Bienali, 13 Ekim–12 Aralık 2012 tarihleri arasında, Emre Arolat ve Joseph Grima küratörlüğünde, Londra Tasarım Müzesi Direktörü ve aynı zamanda İstanbul Tasarım Bienali Danışma Kurulu Üyesi olan Deyan Sudjic'in önerisi ile belirlenen "Kusurluluk" (Imperfection) teması altında gerçekleştirilecek. Bienal sergileri, İstanbul Modern ve Galata Özel Rum İlköğretim Okulu'nda yer alırken, etkinlikler şehrin farklı noktalarına yayılacak. İstanbul Tasarım Bienali tanıtım toplantılarının ikincisinin Haziran ayında Londra'da yapılması planlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emre Arolat İstanbul Milano Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title