Haberler

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanlık Seçimi'nde gerginlik

Güncelleme:

İstanbul Taksiciler Esnaf Odasının (İTEO) 5 adaylı başkanlık seçimi öncesinde gerginlik yaşandı.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odasının (İTEO) 5 adaylı başkanlık seçimi öncesinde gerginlik yaşandı.

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen genel kurul öncesinde adaylardan Yahya Uğur ile mevcut başkan Eyup Aksu'nun taraftarları arasında arbede çıktı.

Çevik kuvvet ekiplerinin devreye girmesinin ardından arbedenin sona ermesiyle üyeler, genel kurul için salona alındı.

Beş adayın ortak teklifi ile Divan Başkanlığına İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili ve Arnavutköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Engin Türkmen seçildi.

Adaylardan Aksu'nun faaliyet raporunu okuması sırasında tekrar tartışma ve arbede yaşanırken Divan Başkanı Türkmen, güvenlik güçlerini salona davet etti.

Aksu, konuşmasında 4 yıllık görev süresinde yaptıkları çalışmaları anlattı.

Salgın döneminde esnafın yanında olduklarını belirten Aksu, "Bu dönemde diğer arkadaşlarla birlikte sağlık çalışanlarımıza ücretsiz hizmet verdik. Beş bin taksi plakası teklifini 11 kez reddettirdik. En fazla taksi taşımacılığı zammı bizim dönemimizde alındı. İBB'nin noteri olmadık, hiçbir zaman da olmayacağız." dedi.

İtirazlar nedeniyle oylar tek tek sayıldı

Yönetim Kurulu faaliyet ve denetim raporlarının ibrası oy çokluğu ile kabul edildi. İtirazların ardından oy sayımı tek tek yapıldı.

Başkanlık seçiminde mevcut başkan Eyup Aksu'nun yanı sıra Yahya Uğur, Yaşar Arabul, İrfan Öztürk ve Hanife Zeynep Kılıç aday oldu.

Seçimde odaya kayıtlı aktif 9 bin 967 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

Kaynak: AA / Güncel

Yahya Uğur İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli? ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞ DAĞILIMI: Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? Branş dağılımı nasıl olacak? Alfa Beyin Dalgaları: Ne İşe Yararlar ve Nasıl Çalışırlar? 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK? Branş dağılımı belli oldu mu? KPSS öğretmen atamasında mülakat var mı? ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN? Kaç öğretmen atanacak? Yusuf Tekin ne dedi? Aziz Yıldırım yeniden aday mı olacak? Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday mı oluyor? AKARYAKITTA ÇİFTE İNDİRİM! Benzin indirimi ne zaman? Mazot ve benzine kaç TL indirim var? Öğretmen ataması yapılacak mı? MEB Öğretmen atama sayısı ve branş dağılımı belli mi? 2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ! Öğretmen atamaları ne zaman açıklanacak 2024? MEB Öğretmen atama sayısı ve branş dağılımı belli mi? MEB 2024 Öğretmen ataması kadro ve branş dağılımı açıklandı mı? Kurban bayramı ne zaman? #128015 2024 Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? ANNELER GÜNÜ hangi gün? #128144 Anneler günü ne zaman? 2024 Türkiye'de Anneler Günü hangi gün?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title