Haberler

İSTANBUL-ŞİŞLİ'DE 2 KADIN KEDİ MAMASI YÜZÜNDEN YİNE KAVGA ETTİ

Güncelleme:

ŞİŞLİ Feriköy'de daha önce sokak kedileri için bırakılan mamalar nedeniyle yaptıkları tartışma ile gündeme gelen kadınlar bir kez daha tartıştı.

ŞİŞLİ Feriköy'de daha önce sokak kedileri için bırakılan mamalar nedeniyle yaptıkları tartışma ile gündeme gelen kadınlar bir kez daha tartıştı. O anları taraflardan biri telefonunun kamerası ile kaydetti.

Şişli, Feriköy'de daha önce mamaları çöpe attığı için kendisine tepki gösteren kadın ile tartışan kadın, bu kez tepki gösteren kadına fiziki müdahalede bulundu. Daha önce mamaların çöpe atılmasını kamera ila kayıt altına alan kadın, bu kez de kendisine yönelik yapılan fiziki müdahaleyi kayıt altına aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Feriköy Şişli Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title