Haberler

İstanbul Kadın Voleybolcular Minikleri Fileyle Tanıştırdı

Kadın voleybolcular minikleri fileyle tanıştırdıİSTANBUL, (DHA)- Altınbaş Çocuk Üniversitesi ve Altınbaş Üniversitesi Yeşilyurt Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı işbirliğiyle;

Kadın voleybolcular minikleri fileyle tanıştırdı

İSTANBUL, (DHA)- Altınbaş Çocuk Üniversitesi ve Altınbaş Üniversitesi Yeşilyurt Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı işbirliğiyle; ilköğretim çağındaki çocukları sporla tanıştırmayı, sporun önemini kavratmayı hedefleyen Voleybol Atölyeleri'nin ilki gerçekleşti.

Altınbaş Üniversitesi Yeşilyurt Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı oyuncuları, Osman Zeki Üngör İlköğretim Okulu öğrencileriyle buluştu. Önce çocuklarla birlikte formaları tasarlayan, oyuncular ardından onlarla voleybol oynadı. Üniversitenin Mahmutbey Yerleşkesi'nde düzenlenen etkinlik, minik çocuklarla profesyonel voleybolcuları bir araya getirdi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, çocuklar önce Altınbaş Üniversitesi Yeşilyurt Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı oyuncularıyla giyecekleri formaları tasarladılar. Ardından filede buluşan çocuklar, voleybola dair tüm detayları profesyonel oyunculardan öğrendi.

"İLGİ BEKLEDİĞİMDEN ÇOK FAZLAYDI"

Altınbaş Üniversitesi Yeşilyurt Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Gülşah Deniz 'Çocuklara voleybol sporunu sevdiren bu etkinlikte olmaktan dolayı çok mutluyum' diyerek şöyle devam etti:

'Çok güzel bir etkinlik oldu. Burada çocuklara voleybolu sevdirmek, sporu sevdirmek, spora başlamak için fiziğin, boyun ve kilonun çok öneminin olmadığını anlatmak bizim için zevkti. Biz de voleybola başladığımızda onların yaşlarındaydık. Çocukların voleybola ilgisi benim beklediğimden daha fazlaydı. İçten sorular geldi. Kuralları sordular, her şeye hakim olduklarını gördüm. Onların da içlerinde sporun olduğunu düşünüyorum." 7 yaşında voleybola başladığını belirten Gülşah Deniz, aile desteğinin önemine dikkat çekerek şu tavsiyelerde bulundu: "Çocuklarının yanlarında olsunlar ve onları antrenmanlara götürsünler. Voleybolda başarı olmuyorsa yüzmeye, o olmuyorsa basketbola yönlendirsinler. Ama çocuk muhakkak bir sporla ilgilensin. Yeteneği olan çocuk kendini belli ediyor. Çocuklarının yanlarında olsunlar."

"BU BİR 'SOSYAL ZORUNLULUK' PROJESİ"

Altınbaş Üniversitesi Kurumsal İletişim Daire Başkanı Zeynep Kaya ise çocukları sporla tanıştırmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Yeşilyurt Spor Kulübü ile ana sponsorluğumuz kapsamında kadın voleybolcularımızla çocuklarımızı bir araya getirdik. Bu bir sosyal sorumluluk projesi aslında ama biz bunu sosyal zorunluluk olarak görüyoruz. Yaşadığımız topluma bir fayda sağlamayı üniversitemiz olarak biz de amaç edindik. Bu kapsamda devlet okulundaki miniklerimizi voleybol sporuyla tanıştırdık. Bunun da mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, çocuklar voleybolu yetenekli isimlerden öğrenmenin mutluluğunu yaşadı.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşilyurt voleybol Güncel Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Bipolar adam dehşet saçtı! Eşini boğduktan sonra kendini astı

Bipolar adam dehşet saçtı! Eşini boğduktan sonra kendini astı

Bakmadan Geçme

Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL? YKS öncesi ÖSYM uyardı! #128226 ÖSYM adaylara hangi uyarılarda bulundu? CUMA NAMAZI SAATİ İL İL 7 HAZİRAN | İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Cuma namazı kaçta okunuyor? Diyanet'in Cuma namazı vakitleri! BİM AKTÜEL KATALOĞU 7 HAZİRAN CUMA! BİM aktüel ürünler kataloğunda bugün neler satışa çıktı? Araç aksesuarları, bisiklet, tencere seti... TYT saat kaçta başlıyor? TYT saat kaçta başlayıp kaçta bitecek? CUMA MESAJLARI 7 HAZİRAN: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 8-9 HAZİRAN | Hafta sonu hava sıcaklığı kaç derece olacak? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? Zilhicce ayı ne zaman başlıyor? Zilhicce orucu ne zaman tutulur? Zilhicce ayında hangi ibadetler yapılır? Memur, SSK ve BAĞ-KUR emeklileri Temmuz maaş zam oranı belli oldu mu? 2024 Temmuz zam oranı ne olacak? BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN 2024? #129492 Babalar günü hangi gün, Haziran'ın kaçında? #127873 KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TAKVİMİ 2024! Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli ikramiyesi sorgulama Fenerbahçe seçimi ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe başkanlık seçimi hangi gün, nerede yapılacak? Burcu Kara ne ameliyatı oldu? Burcu Kara'nın sağlık durumu nasıl?
Benzin ve motorine indirim! Fiyatlar gece yarısı güncellendi

Benzin ve motorine indirim! Fiyatlar gece yarısı güncellendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title