Haberler

İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi

Güncelleme:

İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması meydana geldi. Olaydan 14 gecekondu etkilenirken, gecekondulardan 3'ü kullanılamaz hale geldi. Bölgeye çok sayıda AFAD ekibi sevk edildi. 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.

İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında, toplam 14 gecekondunun etkilendiğini ve 3'ünün kullanılamaz hale geldiğini bildirdi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Valilikten yapılan açıklamada, saat 19.30 sıralarında Gaziosmanpaşa ilçesi Yıldıztabya Mahallesi Bahadır Sokak'taki alanda toprak kayması meydana geldiği belirtildi.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi

14 GECEKONDUDAN 3'Ü KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Açıklamada, "Olayda toplam 14 gecekondu etkilenmiş olup bu gecekondulardan 3'ü kullanılamaz hale gelmiştir. Bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edilmiş olup olay yerine çok sayıda AFAD ekibi sevk edilmiştir. Olayda ölen ya da yaralanan olmamıştır." bilgisi verildi.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi

Kaynak: AA / Güncel

Gaziosmanpaşa İstanbul AFAD Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (14)

HALİS ER:

Geçmiş olsun keşke İBB yönetimi paraları reklama değil de kentsel dönüşüme harcasaydı bu bir işarettir bundan sonra bari yapsınlar

144
186
yanıtYanıtla
uCube :

HALİS ER, Arkadaş her şeyi de bir yere bağlamayın yahu. Sırf şu yüzden kardeşlik, birlik beraberlikten eser bırakmadınız. Yok şurası, yok burası diye diye benliğimizi kaybettik. ;))

yanıt118
yanıt53
Umut Yılmaz:

Evler 19 yıllıkmış, bu bilgiyle otur ağla. Kadir topbaşa salla

yanıt89
yanıt41
Ali KAPLAN:

keşke imamoğlundan önce başlasaydı kentsel dönüşüm, 26 sene Akp yönetti belediyeyi, kentsel dönüşüm için tek bir adım bile atmamışlar, hem hükümet ettiler hem yerelde yönettiler ama paraları cemaate tarikatlara dağıtmışlar, hiç etmişler. Kentsel dönüşüm tek başına bir belediye ile olacak birşey değil, devlet, belediye ve halk işbirliği ile çok çabuk hızlandırılmalı.

92
53
yanıtYanıtla
murat kara:

Güngören Bağcılar Kadıköy başakşehir ve İstanbul'un her semtinde kentsel dönüşüm 15 yıldır devam ediyordu hiç bir binayı görmemiş olamazsınız

yanıt20
yanıt15
sade vatandaş:

bu toprak kaymalarının sebebi çok dik yamaçlara gecekonduları yıkıp yüksek katlı binalar inşa etmeleri şimdiye kadar olmadıda şimdi niye oldu bir kere karlıtepeden yukarı aracımla çıkamadım patinaj yaptı oralar dik yamaç olduğundan yüksek bina yapmaya uygun değil

yanıt0
yanıt0
Cem Demirkaya:

Siyaseti Bırakıp Ne Zaman İnsanca ve Vicdanen Düşünür Olursak O zaman Belki bir adım ileri gidebileceğiz

52
5
yanıtYanıtla
Alperen:

Cem Demirkaya; insanca düşünmek diyorsun öyle düşünmek için önce insan olmak lazım sonra insana değer vermek lazım sonrada değer verilen o insanlar zor durumdayken tatillere gitmemek lazım o insanlar depremi yaşarken kayak kaymaya gitmemek lazım görevini yapmak lazım yapmadığı halde tekrar göreve getiriliyorsa o zaman değer kadir kıymet bilmeyenleri inanıp tekrar göreve getirene bırakmak lazım kim neyi hak ediyorsa devlet onu yapması lazım.

yanıt19
yanıt24
mustı aj:

bunuda siyasete cekerler. AMA inandığım bişi var ülkemizde ekonomik sosyal ve imar yönünden kötü bi durumdayız. acilen top yekün silkenenip kendimize gelmeliyiz. artık israf yanlış politika veya boş tartışmalardan kurtulup sil baştan eğitim ekonomi sağlık imar ve sosyal yenilenmeyi başlatmalıyız.ister inanın ister inanmayın harcayacak 1 saniyemiz bile yok.depremler sosyal adaletsizlik savaşlar salgınlar bizi bekliyor . nazar değmesin iyi giden tek şey savunma sanayimiz .

32
1
yanıtYanıtla
Bir garip yolcu:

Oncelikle haritaya bakmanizi isterim kayma sarigolun orda olmus ...yildiztabya bahadir sokak ta ve orada toki suan yuksek binalar yapiyo alt taraftaki evleri istinat dubarlariyla guvenli hale getirilmesi gerekliydi ...

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title