Haberler

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı'nın Tartıştığı Genci Vurma Anı Kamerada

Güncelleme:

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz'ın tartıştığı motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu'nu tabancayla vurduğu anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, dün akşam trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünü tabancasıyla vurarak öldürdü. Celal Yılmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. O dehşet anlarını gösteren güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

EŞİYLE EVİNE GİDİYORDU

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, eşiyle birlikte dün gece saat 01.00 sıralarında Halkalı'da polis lojmanlarındaki evine giderken, trafikte motosikletli Ahmet Sülüşoğlu isimli bir şahıs ile tartışmaya başladı.

SİLAHIYLA TESLİM OLDU

Kanlı biten tartışmanın ardından Yılmaz, dün gece 01.00 sıralarında 155 Polis İmdat Hattını arayarak, motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu'nu tabancasıyla vurduğunu bildirdi.
Silahıyla birlikte polise teslim olan Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, ifadesinde trafikte motosiklet sürücüsü ile tartışmaya başladıklarını bildirdi.

Sürücü Ahmet Sülüşoğlu'nun tartışmanın ardından kendisini evinin bulunduğu Halkalı Polis Lojmanı'na kadar takip ettiğini ifade eden Yılmaz, tartışmaya burada devam ettiklerini kaydetti.

SİLAH ÇEKTİĞİNİ İDDİA ETTİ

Tartışmanın ardından sürücü Sülüşoğlu'nun tehditler savurarak uzaklaştığını ifade eden Yılmaz, otomobilini park ettiği sırada sürücünün yeniden geldiğini ve silah çektiğini ifade etti. Sürücünün silah çekmesiyle kendisinin de silahını çıkartarak sürücü Ahmet Sülüşoğlu'nu vurduğunu ve hemen ambulansı aradığını aktardı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelmede sürücünün hayatını kaybettiği anlaşıldı.
Motosiklet sürücüsünün silahının kurusıkı tabanca olduğu tespit edilirken, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Yılmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 AY ÖNCE TERFİ ALDI

Öte yandan, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz'ın 2 ay önce terfi aldığı öğrenildi. Yılmaz, geçtiğimiz Haziran ayında Büyükçekmece, Beylikdüzü, Çatalca ve Silivri ilçe emniyet müdürlüklerinden sorumlu ikinci sınıf emniyet müdürlüğünden birinci sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Celal Yılmaz İstanbul Halkalı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500

Yorumlar (464)

zaza-alevi:

Allahim sana dua ediyorum türk polisini ölü görmek istiyoruz ölsün bu kansizlar allahim ne olursun ne olursun bunlarin hepsi ölsün allahim gerillaya güc ver ne olursun bu türkleri ölü görmek istiyoruz ne olursun allahim ölsün bu fasolar

16
166
yanıtYanıtla
Looo:

Allah bin turlu belani versin zaza misin nesin ALLAH sizin gibilerin kökünü kurutsin lanet olsun size ve sizin gibilere

yanıt14
yanıt2
Arnavut:

Allahin salagi sanki zaza-alevi polis yok

yanıt10
yanıt2
lansman:

Kardeşim neden bir kurşun sıkmadin yada neden ayağına sıkıp silahını almadın. Bu poliste sorunlu harbiden.geçenlerde gördüm Körpe sekiz on tane polis o üniformayı giydiler mi görgüsuzlesiyorlar keza asker takımı da öyle. Ulan aklı kısa bir kaç kızin dotu gidiyor diye ne bu görgüsuz haller

8
98
yanıtYanıtla
Yakari:

Bende silah olacak sen ayağıma sıkacaksın sonra ben abi al silahımı diyecem.hangi çizgi filden fırladın sen

yanıt5
yanıt0
uygurlu:

polis ayagina olende polisin beynine. gec bunlari kardesim.

yanıt0
yanıt0
İSTANBULDAN CEVAP VARRR:

kahraman polise bak beee ulan o adam elle bile etkisiz hale getirilebilirken sen kalk adamın kafasına silahı dayayıp adam öldür insanlığa sığarmı tartışmış olabilir adamın gururuyla oynnuyosun belindeki silaha güvenip resmi kimliğine güvenip insan öldürüyorsun varmı teksasmı hemşehrim

17
86
yanıtYanıtla
tokatlı:

Hassiktir lan

yanıt27
yanıt5
cvp:

ne gerizekalisin adam da hic mi suc yok her sey poliste mi ulan o kadar malsin ki ne desem anlamayacaksin o motorsikletli ayni halti sana yapma boyle konusur muydun bak elle bile etkisiz hala getirilirmis sen cok film seyrediyorsun be adam silah cikarsin polis dursun oyle veya elle mudahale edecekmis arkadastaki zekaya hayran kaldim istanbullu beynini yorum yazarken kullanmayi dene

yanıt4
yanıt1
polisi seviyoruzMobil-ANDROID:

bence polis hakli. hem takip edeceksin evine kadar , hem inip silah cekeceksin. yok öyle bir dünya .

88
1
yanıtYanıtla
Tüm 464 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title