Haberler

İstanbul'da İki Grup Arasındaki Silahlı Kavga

Beyoğlu'ndaki kavgada seken kurşunla hayatını kaybeden Emine Demirel Mardin'in Kızıltepe ilçesinde toprağa verildi

İstanbul Beyoğlu'nda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada seken kurşunla hayatını kaybeden 12 yaşındaki Emine Demirel, memleketi Mardin'in Kızıltepe ilçesinde toprağa verildi.

Yakınları tarafından Bahçelievler Mahallesi'ndeki mezarlığa getirilen Demirel'in cenazesi kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Demirel'in akrabası Memduh Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, ortaokul son sınıf öğrencisi Emine'nin okul çıkışı kardeşlerine yardım etmek için onların çalıştığı atölyeye gittiğini ve seken kurşunla yaşamını yitirdiğini söyledi.

Bunun bu şekildeki son ölüm olmasını dilediklerini belirten Öztürk, "Türkiye'de çatışma ortamının bitmesi çözüm sürecinin gelmesiyle bütün Türkiye halkı sevinirken çetelerin çatışmalarında hayatını kaybeden insanlar hepimizi derinden üzüyor. İnşallah Türkiye'de kalıcı bir barışın sağlanmasından sonra bu çetelerin savaşları kendi aralarındaki çatışmaları da sona erer. Bu ülkede huzur içinde yaşamımızı sürdürürüz" dedi.

Beyoğlu Hacı Ahmet Mahallesi Yeni Yol Sokak'ta dün akşam iki grup arasında çıkan silahlı kavgada seken kurşun tekstil atölyesinin 4. katındaki Emine Demirel'in kalbine isabet etmiş, ambulansla hastaneye kaldırılan 12 yaşındaki kız, yolda yaşamını yitirmişti. - Mardin

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title