Haberler

İstanbul'da haftanın ilk günü trafik yoğunluğu yaşanıyor

Güncelleme:

İstanbul'da, haftanın ilk gününde sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşanırken Esenyurt Saadetdere mevkisi ile Haliç Köprüsü'nde İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) metrobüs yollarında yaptığı çalışma nedeniyle araçlar güçlükle ilerliyor.

İstanbul'da, haftanın ilk gününde sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşanırken Esenyurt Saadetdere mevkisi ile Haliç Köprüsü'nde İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) metrobüs yollarında yaptığı çalışma nedeniyle araçlar güçlükle ilerliyor.

Sabah saatlerinde megakentin her iki yakasında D-100 kara yolu, TEM Otoyolu ve bağlantı yollarında yoğunluk meydana geldi.

D-100 kara yolu Ankara istikameti Haramidere Kavşağı'ndan Küçükçekmece Menekşe'ye kadar olan bölümde başlayan ve Cennet Mahallesi'nde yoğunlaşan trafik akışı Okmeydanı kavşağına kadar güçlükle sağlanıyor.

Basın Ekspres Yolu'nda Çobançeşme Kavşağı-TEM Otoyolu arası her iki yönde, Mahmutbey Kavşağı-Topkapı arasında O-2 Yolunda Vatan Caddesi'ne kadarki bölümde, Sahil Yolu'nda ise Yeşilköy-Ataköy arasında Ankara istikametinde yoğunluk gözleniyor.

Esenyurt'ta, D-100 kara yolu Saadetdere mevkisi ile Haliç Köprüsü'nde İBB tarafından metrobüs yollarında yapılan çalışma nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanıyor. Yolun Edirne istikametinde süren çalışmalar dolayısıyla araçlar güçlükle ilerliyor.

Çalışmalar sırasında metrobüslerin D-100 kara yoluna yönlenmesi nedeniyle birer şeridin dubalarla araç geçişlerine kapatılmasına bazı sürücüler tepki gösterdi ve İBB yetkililerinden çalışmaların gece yapılmasını istedi.

Haliç Köprüsü girişlerinde Ankara ve Edirne istikametlerinde, TEM Hasdal Kavşağı'nda ve Beşiktaş'ta köprüye çıkan bağlantı yollarında da araç yoğunluğu gözleniyor.

Anadolu Yakası'nda ise D-100 kara yolunda, Kartal, Ataşehir, Kozyatağı, Kadıköy ve Maltepe'de, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün bağlantı yollarında araç yoğunluğu meydana geldi.

İBB Cep Trafik haritası verilerine göre, sabahın erken saatlerinde yüzde 68'e kadar çıkan trafik yoğunluğu, saat 09.05 itibarıyla yüzde 62 olarak ölçüldü.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Esenyurt Haliç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
title