Haberler

İSTANBUL'DA BAYRAM YOĞUNLUĞU

Güncelleme:

İSTANBUL'da, Ramazan Bayramı'nın 2'nci günü, havanın güzel olmasını fırsat bilerek kendilerini dışarı atan vatandaş ve turistler yoğunluk oluşturdu.

İSTANBUL'da, Ramazan Bayramı'nın 2'nci günü, havanın güzel olmasını fırsat bilerek kendilerini dışarı atan vatandaş ve turistler yoğunluk oluşturdu. Tarihi ve turistik yerler, sahil kesimleri ve toplu taşıma araçlarında yoğunluk oluştu. Toplu ulaşım araçlarında yer bulamayanlar yola yaya olarak devam etti.

Güneşli havayı değerlendirmek isteyenler, İstanbul'un tarihi ve turistik yerleri ile sahil kesimlerine akın etti. Bayram boyunca toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasının da etkisiyle otobüs, metrobüs, metro, tramvay durakları ve vapur iskelelerinde de yoğunluk yaşandı. Bayramın 2'nci günü güzel havayı fırsat bilerek gezmeye çıkan vatandaş ve turistlerin büyük ilgi gösterdiği Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi ve Ortaköy'de, kalabalık yüzünden neredeyse adım atılacak yer kalmadı. Gezmek için Ortaköy'ü ve Taksim Meydanı'nı tercih edenler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Gün boyunca yaşanan insan ve trafik yoğunluğu nedeniyle, toplu ulaşım araçlarında yer bulamayanlar gidecekleri yerlere yaya olarak devam etmek zorunda kaldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title