Haberler

"Filistinli esirleri idam edelim" diyen aşırı sağcı İsrailli bakan Ben-Gvir kaza geçirdi

Güncelleme:

İsrail'in aşırı sağcı bakanı Itamar Ben-Gvir, makam aracıyla karıştığı kazada yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kazada Ben-Gvir'ın aracı ters döndü. Ben-Gvir, geçmişte İsrail hapishanelerindeki aşırı kalabalığa son vermek için Filistinli esirlerin idam edilmesi gerektiğini ifade etmiş ve "Gazze işgal edilmeli" sözlerini sarf etmişti.

İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in, içinde bulunduğu makam aracının karıştığı trafik kazasında ters dönmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Yerel basında çıkan haberlerde, Ben-Gvir'in içinde bulunduğu aracın Remle kentinde karıştığı kazada ters döndüğü kaydedildi.

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir Trafik Kazasında Yaralandı

İSRAİLLİ BAKAN KAZADA YARALANDI

Kazada yaralanan Ben-Gvir'in tedavi amacıyla yakındaki bir hastaneye kaldırıldığı ve durumunun ciddi olmadığı aktarıldı. Öte yandan sosyal medyada yer alan görüntülerde Ben-Gvir'in aracının başka bir araçla çarpıştıktan sonra ters döndüğü görülüyor.

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir Trafik Kazasında Yaralandı

"FİLİSTİNLİ ESİRLER İDAM EDİLSİN" DEMİŞTİ

Aşırı sağcı bakan Itamar Ben-Gvir, İsrail hapishanelerindeki aşırı kalabalığa son vermek için Filistinli esirlerin idam edilmesi gerektiği sözlerini sarf etmişti.

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir Trafik Kazasında Yaralandı

"GAZZE İŞGAL EDİLMELİ" DEMİŞTİ

Bakan Ben-Gvir, 18 Ocak'ta İsrail'in özel televizyon kanalı Kanal 13'e ülkesinin Gazze saldırılarına ve Gazzelilere ilişkin açıklamalarda bulundu. "Gazze işgal edilmeli." ifadesini kullanan Ben-Gvir, İsrail'in Gazze'de kalması gerektiğini ve "Gazzelilerin göçünün teşvik edilmesini" savundu.

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir Trafik Kazasında YaralandıBakan Ben-Gvir

"Eğer savaşı kazanırsak bu, fiilen gerçekleşecektir." diyen Ben-Gvir, ülkesinin güvenliğini yeniden sağlamanın başka yolunun olmadığını iddia etti. İsrailli askerlerin Gazze'de "çok iyi iş çıkardıklarını" öne süren Ben-Gvir, İsrail hükümeti kabinesinin sahadaki askerleri gerektiği gibi desteklemediğini sözlerine ekledi.

Ben-Gvir, 16 Ocak'ta, İsrail askerlerinin abluka altındaki Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki bazı noktalardan çekilmesinin "hata" olduğunu savunmuş, belirlenen hedeflere ulaşıncaya kadar bölgedeki işgalin devam etmesi çağrısında bulunmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

trafik İsrail Gazze Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (22)

Murat Celik:

hastaneye kaldırılmış hastaneden çıkamaz inşallah

310
2
yanıtYanıtla
Selahn unak:

Üzüldüm kazaya. Tez zamanda sağlık ve sıhhat diliyorum. Değerli bir bakan.

5
299
yanıtYanıtla
ibrahim eren:

Tez zamanda senide böyle ters dönmüş görmek nasip olur inşallah. Aynı çok sevdiğin bakanın gibi

yanıt242
yanıt1
Selahn unak:

Keko çok bizde:-)

yanıt12
yanıt54
Nuri Aga:

Üzüldüysen git yanına tutan mı var

yanıt138
yanıt0
Marko Apostolidis:

değerli olmasa zaten allah onu yaratmazdı.... şeytana lanet yada beddua okuyan hiç bir evliyaya denk gelmedim daha... oda allahın bir hikmeti... ne dedi allah şeytana? yapacağın/yapmayacağın her şey tam benim isteğime uygun olacak... kurana göre birbirinize hayır dua edin kimseye şiddet (lanet, beddua, ızdırap, müşteri soymak) uygulamayın düşene acıyın....siz ele nasılsanız ben size öyleyim diyen kim? ...bir düşünün...

yanıt3
yanıt77
Hakkı Murat:

o zaman bi celenk yaptir ziyaretine git

yanıt75
yanıt0
Tc:

Mnk süzmesi

yanıt25
yanıt0
Enes Ensar Çoban:

daha bunlar iyi günlerin

2
0
yanıtYanıtla
SELCUK KIRAZLI:

ölmesin, sürünsün. Öteki dünyada yeri mağlum, ama burdada çeksin

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title