Haberler

İsrail İle Filistin 72 Saatlik Ateşkes Üzerinde Anlaştı

Güncelleme:

Mısır, İsrail ile Filistin'in yarın sabahtan itibaren 72 saatlik ateşkes üzerinde anlaştığını açıkladı.

İsrail ile Filistin arasında görüşmelerin başlayabilmesini sağlayacak 72 saat süreli ateşkes için önemli açıklamalar yapıldı.

HAMAS'IN AÇIKLAMASI

Hamas liderlerinden İsmail Rıdvan, "Gazze'de 72 saatlik ateşkes ilan edilmesine dair öneriler var. Hamas, henüz ateşkes konusundaki tutumunu belirlemedi." dedi.

İSRAİL: BİRKAÇ SAAT İÇİNDE CEVAP VERECEĞİZ

İsrail Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada,''Mısır'ın önerdiği 72 saatlik ateşkes önerisine birkaç saat içinde cevap vereceğiz'' denildi.

"SABAH 8 İTİBARİYLE ZALİM İSRAİL ORDUSU GAZZE'DEN ÇEKİLECEK"

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Büro Üyesi Musa Ebu Merzuk, Mısır'ın önerdiği ateşkes anlaşmasının İsrail'in Gazze'den çekilmesini içerdiğini belirtti. Ebu Merzuk, sosyal paylaşım ağı Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sabah saat 08.00 itibarıyla ateşkes olacak ve zalim İsrail ordusu Gazze'den çekilecek" dedi.

Hamas Siyasi Büro üyelerinden İzzet er-Rışk da Twitter hesabında, "Hamas ateşkesi kabul etti. Ateşkes konusundaki dolaylı müzakereler Filistinlilerin talepleri esas alınarak başlayacak" ifadelerine yer verdi.

Mısır, İsrail ile Filistinli gruplara, yerel saatle 08.00'de başlayacak 72 saatlik ateşkes yapılması çağrısında bulunmuştu.

Hamas Sözcüsü Fevzi Berhum, yaptığı yazılı açıklamada, "Mısır'a, sabah saatlerinde başlayacak 72 saatlik ateşkes önerisini kabul ettiğimizi resmen bildirdik" demiş, İsrail devlet radyosunun, Başbakanlık kaynaklarına dayandırdığı haberinde de Bakanlar Kurulu Siyasi ve Güvenlik Komitesi üyelerinin, Mısır'ın girişiminde şartsız sunulan ateşkes önerisini, değerlendirmenin ardından kabul ettiği belirtilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Filistin İsrail Hamas Dünya Güncel Haberler

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

500

Yorumlar (14)

ANALİZ:

SURİYE VE MISIRIN KARIŞTIRILMASINDA TÜRKİYENİN LİDERİ BİR NUMARALI ETKENDİR BOP YANİ BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİNİN BAŞKANIYIM DİYEN BAŞBAKANDIR. MISIRIN BU HALE GELMESİNDE SURİYENİN BU HALE GELMESİNDE EN BÜYÜK ETKEN BAŞBAKANDIR VE BU GÜN SURİYE VE MISIR FİLİSTİNİN ZAMANINDA EN BÜYÜK SİLAH VE ASKER TEDARİKÇİSİ İKEN ŞİMDİ KENDİLERİ ACINACAK HALDELER KÜRECİK ÜSSÜNDEN ZATEN İSRAİLE HİZMET EDİLİYOR YANİ DEYECEĞİM O Kİ BAŞBAKAN FİLİSTİNİN BİTİRİLMESİNDE DE GÖREVLİ BAĞIRMASI MÜNAFIKLIKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL ZAMAN GERÇEKLERİ GÖRME ZAMANI GÖREMEYENLER İLERDE BELGELERLE GÖRECEKLER SÖVMEKTEN ÖLDÜRECEKLER ONU.

11
6
yanıtYanıtla
tüekmenlerin canı can değil mi?:

yeter lan filistin filistin.türkmenler bir yandan işid canileri bir yandan peşmerge denen istilacıların elinde ölüm korkusuyla çöllerde aç susuz yaşıyor..

8
9
yanıtYanıtla
VATANDAŞ73ziya.aykut73@hotmail.com:

cahil......... peşmerge olmasaydı bu türkmenler nereye sığınacaktı kim onları kolluyor..senin gibi googlede bayat bilgi alıp karşımıza bilgelik taslayanlar olduğu sürece rahat nefes alamıyoruz...cahilll ...

yanıt0
yanıt0
PEŞMERGENİN AMACINIDA BİLİYORUZerdalkaracanas:

TÜRKMENLER peşmergeye sığınmak istemiyor ..kendilerine silah verilmesini kendi topraklarını kendileri savunmak istiyor .. peşmerge kendini korusun ..KOSKOCA TÜRKİYE CUMHURİYETİ varken TÜRKMENLERİ sahipsiz bırakanlar İNŞALLAH SAHİPSİZ KALIRLAR

yanıt0
yanıt0
ali_resali_res@mynet.com:

turkmenler çok duşunoyorsan onlarda bızım karedeşlerımız ora gıt fişidle savaş hıç olmasa mert olduğun göster saklanbaz senın gıbı lavukları çok gorduk yazıarın

yanıt0
yanıt0
reismiş..senden tayfa olmazerdalkaracanaslan@:

ben TÜRKMENLERİ her zaman düşünüyorum ..düşünmeyen TÜRK DEVLETİNİ yöneten iktidar partisi..TÜRKMENLERİN savaşacak yiğitleri var..sen önce yazımı oku ve anla..TÜRKMENLER SİLAH istiyor ..

yanıt0
yanıt0
BİLMEYEN KİŞİ:

YETER BE SAATLİK ATEŞ KESİNİZ. YERİN DİBİNE BATSIN. SAATLİK ATEŞKES OLMAZ PROVAMI YAPIYORSUNUZ. MASUM İNSANLAR, ÇOCUKLAR KOBAYINIZ MI. ATEŞKES OLDU MU TAM OLUR......................

12
0
yanıtYanıtla
Musty:

Gine israil 15 dkka snra ateşkesi bozar, kaç kere söz verdi ve caydı, hatırlamıyorum. Adamlar bm nin okulunu binasını vuruyor birleşmiş milletler deve kuşu gibi kafasını gömüyor, haçlı ittifakından ne beklersin...

10
0
yanıtYanıtla
aaa:

Hergün ateşkes yapıyorl bunlarda..saatlik dakikalık vs.

9
0
yanıtYanıtla
asd:

NE YALANCISINIZ YAW 1 yıldır ateşkes olacak diyosunuz olmadı gitti

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title