Haberler

Isparta'da 3 gündür haber alınamayan yaşlı adam için arama çalışması başlatıldı

Güncelleme:

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde 3 gündür haber alınamayan yaşlı adam için jandarma ekipleri arama çalışması başlattı. Yaşar Aksu, Yalvaç ilçe merkezine gitmek üzere evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamadı. Jandarma ekipleri, köy halkı ve yakınlarının da desteğiyle arama çalışmalarını sürdürüyor.

Isparta'da 3 gündür haber alınamayan yaşlı adam için arama çalışması başlatıldı

ISPARTA - Isparta'nın Yalvaç ilçesinde 3 gündür haber alınamayan yaşlı adam için jandarma ekipleri arama çalışması başlattı.

Edinilen bilgiye göre Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Terziler köyünde yaşayan Yaşar Aksu 21 Temmuz tarihinde Yalvaç ilçe merkezine gitmek üzere evden ayrıldı. Uzun süre kendisinden haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekiplerinin arama çalışmalarına köy halkı ve Aksu'nun yakınları destek verdi. Aksu'nun bulunmasına ilişkin başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Isparta Yalvaç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title