Haberler

İsmail Türüt, Bahçeli'yi Eleştirdi

Güncelleme:

Karadenizli türkücü İsmail Türüt, 1 Kasım seçim sonuçlarıyla ilgili MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi sert sözlerle eleştirip, "Beni doğuran anama partimi izah edemiyorum" dedi.

1 Kasım seçimlerinde en büyük oy kaybını yaşayan MHP'ye ve Devlet Bahçeli'ye yönelik eleştiriler devam ediyor. Son olarak Karadeniz şarkıları seslendiren İsmail Türüt, Bahçeli'yi hedef aldı ve 'Ben derdimi anama izah edemiyorum, beni doğuran anama partimi izah edemiyorum.' diye konuştu.

"MHP KAYBETMEDİ BAHÇELİ KAYBETTİ"

Vahdet'e konuşan İsmail Türüt, şunları söyledi: "Bu seçimi MHP kaybetmedi, Devlet Bahçeli kaybetti. Bunun izahı bu. Bu dava bunu hak etmiyor. Milletin istediğini anlayamadın mı zaten iktidar olamazsın. Milletin derdini anlayacaksın. Bunlar anlayamadılar. Milletin, AK Parti'den çok fazla razı olduğu için onlara oy verdiği falan yok. Devlet Bahçeli'nin tutumu, 'ona olmaz, buna olmaz' e ne olur kardeşim? Olan şeyi koy ortaya. Ortaya koyduğun bir şey de yok. Böyle bir şey olamaz.

"BEN DERDİMİ ANAMA İZAH EDEMİYORUM"

Ben derdimi anama izah edemiyorum, beni doğuran anama partimi izah edemiyorum. Başkasına nasıl anlatayım? Bunun özeti bu. Şunu da söylemek istiyorum. Bu milletten Allah razı olsun. Ne olursa olsun üç hilali yere düşürmedi." diye konuştu.

"BİZE BİR LİDER LAZIM"

"Bu ülkede eğer MHP bir yere gelmek istiyorsa öncelikle Devlet Bahçeli ve mevcut yönetim gitmeli, yerine yeni yönetim yeni başkan gelmeli" ifadelerini kullanan Türüt, "Bu iş geçti, tamam. Bizim şimdi silkinip kendimize gelmemiz için bu yönetimin değişmesi gerekiyor. Başka bir yolu yok. Devlet Bey, saygınlığını koruması için çıkıp, 'Benden bu kadar' demesi lazım. Millet MHP'ye hayır demiyor, size hayır diyor. Kaybeden sizsiniz. Bunun altını çizmek lazım. Bize bir lider lazım. Birçoğunu da çok severim. Ancak hiç kusura bakmasınlar. Şu anki mevcut kadronun hiçbirisi olmaması lazım. Ben onların yerinde olsam bunu kendi elimle yaparım." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Devlet Bahçeli İsmail Türüt Karadeniz Magazin Politika Güncel Haberler

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

500

Yorumlar (77)

Adınızı Yazın:

sen kimsin zurnacı türüt

8
17
yanıtYanıtla
Trabzon:

Ben bir ulkucuyum ama oyumu akp ye verdim ne yapacaktik boyle olacagi belliydi bahceli gitmeli yerine guvenilir birisi gelmeli aksi takdirde iktidar olmasi hayal olacak

13
11
yanıtYanıtla
ULKU:

guvenilir derken ? yalanmi soyledi ? hirsizlikmi yapti ? haksizlik ? hukuksuzlukmu yapti ? kusura bakmayin TURKIYE BUYUK MILLET MECLISINDE SN DEVLET BAHCELIDEN BASKA GUVENILIR ZEKI DURUST ADAM GIBI ADAM NE DE KADIN YOKKKK

yanıt0
yanıt2
harlibam:

adam partimi anama izah edemiyorum diyor, ama yorumcu MHPliler bunu AKPli yapiyor :-) yahu anneme MHPye oy verdiremiyorum-ikna edemiyorum baskaina nasil anlatayim diyor . . siz ne anliyorsunuz :-) herhalde kendisi AKPye verip annesini MHPye davet etmiyordur :-) okumak-egitim sart :-) yazilardan-cümle kurulusundan anlamayip birde AKPlilere TROLL - KOYUN derler Allah Allah :-)

18
4
yanıtYanıtla
Ankara Haymana:

Dogru söylüyor ismail, muhalefet Akp''yi kendi eliyle iktidar yapmistir.

21
0
yanıtYanıtla
İzmir:

İsmail bey duygularıma tercuman olmuş mph den başka yere oy vermedim bunuda sadece bu ülkede milliyetçi insanların var olduğunu ve her zaman vatan uğruna canını verecek kadar bu ülkeyi sevdiğini göstermek için oy veriyorum bahçeli yi beğendiğim için değil yetersiz bir lider bunu görmeli artık yakışanı yapmalı bu ülke bu şansı hak ediyor

17
4
yanıtYanıtla
MHP:

Yahu bu türüt kendini bişey zanneder sen kim mhp kim sen olsan olsan akp li olabilirsin

6
13
yanıtYanıtla
Hasan Genc:

Ismail bey cok haklisin. Taze kana acilen ihtiyac var

16
2
yanıtYanıtla
hadioradan:

DEVLET BEYİN GİTMESİNİ BENDE MHP Lİ OLARAK İSTİYORUM FAKAT MHPLİ OLMAYIPTA AKP YE OYVERENLERİN DEVLET BAHÇELİYİ MHP Yİ ELLEŞTİRMEYE HAKKI YOK SAHTE MHP LİLERE DUYRULUR

8
10
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

YALAKA RTE METİYELER DİZEN SEN SEĞİLMİSİN Kİ MHP Lİ AYAĞINA YATIYORSUN.

12
5
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title