Haberler

Islamic Relief Türkiye, Kahramanmaraş'ta 2 ilkokul ve anaokulu yapacak

Güncelleme:

Islamic Relief Türkiye, 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta 2 ilkokul ve anaokulu inşa edecek. Kuruluş, depremzedelere yardım etme ve eğitim hayatlarına katkı sağlama konusunda kararlı olduğunu belirtti.

İnsani yardım kuruluşu Islamic Relief Worldwide'ın Türkiye partneri Islamic Relief Türkiye, 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta 2 ilkokul ve anaokulu yapacak.

Islamic Relief Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin ardından bölgede yoğun insani yardım çalışmalarında bulunan kuruluş, yeni bir proje için harekete geçti.

Islamic Relief Türkiye, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında Kahramanmaraş'ta 16 ve 8 derslikli 2 ilkokul ve 4 derslikli anaokulu inşa edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Islamic Relief Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Akçelik, depremzedelerin yanında olma ve eğitim hayatlarına katkı sağlama konusunda kararlı olduklarını belirtti.

Akçelik, inşa edilecek okulların 2024-2025 eğitim öğretim yılının ikinci yarısında hizmete girmesinin hedeflendiğini aktardı.

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından bölgede ayni ve nakdi yardımlar, yetim destekleme çalışmaları, tarım ve hayvancılık ile ilgili kalkınma destek programları, okul inşası çalışmaları gibi çeşitli projeler hayata geçiren kuruluş, insani yardım çalışmalarını da sürdürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Türkiye Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

Bakmadan Geçme

MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title