Haberler

İskenderun'da Uyuşturucu Operasyonu: 15 Gözaltı

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı.

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliği ekipleri, 250 polisin katılımıyla daha önceden belirlenen 15 adrese şafak vakti eş zamanlı baskın yaptı. Evlerdeki köpeklerin polislere saldırması nedeniyle zor anlar yaşanırken bazı evlerin kapısı güçlükle açtırıldı. Barıştepe, Buluttepe, Esentepe, Gültepe, Yıldırımtepe ve Kocatepe mahallelerinde gerçekleştirilen eş zamanlı baskınlarda 15 şüpheli gözaltına alındı. Bazı kişilerin gözaltına alınmasına ise yakınları tepki gösterdi.

Uyuşturucu bulmak için eğitilen köpekler tarafından evlerde yapılan aramada satılmaya hazır çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi. Şüphelilerin uyuşturucu madde satmak, bulundurmak, hırsızlık ve gasp gibi çeşitli suçlardan dolayı arandığı belirtildi.

Operasyonu yöneten İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, suç ve suçlularla mücadelenin aralıksız devam edeceğini söyledi. Kılıç, "Kesinlikle zehir tacirlerinin insanlarımızı zehirlemesine müsaade etmeyeceğiz. Bu bir insanlık suçu. bir vatandaşımızın zehirlenmesine dahi müsaade etmeyeceğiz" dedi. - Hatay / İskenderun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ragıp Kılıç İskenderun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title