Haberler

İskenderun'da Evinde Donarak Öldü

İskenderun'da evinde donarak öldü HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde 54 yaşındaki Mehmet Genç, yalnız yaşadığı evinde donarak öldü.

İskenderun'da evinde donarak öldü

HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde 54 yaşındaki Mehmet Genç, yalnız yaşadığı evinde donarak öldü.

Alkol bağımlısı olduğu belirtilen ve Kocatepe Mahallesi 374 Sokak'taki evinde yalnız yaşayan Mehmet Genç'i mahalle sakinleri sabah ölü buldu. İhbar üzerine eve gelen polis ve sağlık ekipleri, Genç'in soğuktan donarak yaşamını yitirdiğini belirledi.

Yıllar önce eşinden boşandığı ve çocuklarının da ilgilenmediği belirtilen Mehmet Genç'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından İskenderun Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.

'DEVLETİN AYIBI'

Ölüm haberini alan kardeşleri Murat ve Metin Genç de eve geldi. Mehmet Genç'in devlet sahip çıkmadığı donarak öldüğünü öne süren kardeşleri, "Hastamız devletimizin sahipsizliğinden, donarak öldü. Götürdüğümüz Adana, İskenderun Hastaneleri kabul etmedi. Eve getirdik, evde öldü. Bir insan donarak ölüyorsa devletin ayıbı" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Genç İskenderun Metin Genç Kocatepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title