Haberler

IŞİD, Rehinelere Karşı Militanlarını İstiyor

Güncelleme:

Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'nu basan IŞİD'in rehineler karşılığında tutuklanan bazı militanlarının serbest bırakılmasını istediği iddia edildi.

Musul'da esir aldığı Başkonsolos Öztürk Yılmaz ve 49 personeli için IŞİD'in Ankara'dan Türkiye'den tutuklu olan bazı IŞİD militanlarını istediği öne sürülüyor. Bu militanlar arasında 20 Mart 2014'te Niğde'de bir astsubay, bir polis ve bir vatandaşı öldüren 3 IŞİD militanı da var.

3 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜLER

Niğde’nin Ulukışla ilçesinde biri polis, biri astsubay üç vatandaşın öldürüldüğü saldırıyı gerçekleştiren ve El Kaide bağlantılı IŞİD üyesi oldukları iddia edilen üç zanlı 25 Mart 2014 tarihinde tutuklandı.

"ÖLDÜREREK SEVAP İŞLEDİM"

İsviçre vatandaşı olduğunu beyan eden Çendrim Ramadani’nin polise verdiği ifade kan dondurmuştu. Verdiği ifade ile kılını kırpmadan cinayet işleyecek biri olduğu ortaya çıkan Ramadani, "Size ifade vermem, ben yalnızca Allah’a hesap veririm. Hepiniz müşriksiniz. Jandarmayı öldürerek sevap işledim" dediği öğrenildi.

SORGU TUTANAĞINI İMZALAMADI

Ramadani’nin sorgu tutanağını "Allah’a şirk koşmaktır" diyerek imzalamaktan imtina ettiği öğrenildi. Mahkeme tutanağında, Ramadani ile ilgili olarak, “Kendisine sorulan sorular karşısında sakalıyla oynadığı görüldü” ifadesi yer aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Çendrim Ramadani Türkiye Musul Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500

Yorumlar (161)

/tabl:

gezi parkında apo ile atatürk posterini yan yana açan kemalistler, halktv de mikrofonu açık unutup ''keşke birkaç kişi ölse'' diyen kemalist medya ne zamandan beri pkk karşıtı oldu ? ne zamandan beri bayrak sever oldu ?

7
48
yanıtYanıtla
sonmez:

sorun bakalim hakan fidanla davut oluna hatayda yakalanan silahlar hangi tererustlere gidiyordu sozde esati yikacaklardi bu gidisle isid ankarayi yikacak galiba

22
25
yanıtYanıtla
hatkomkucukduyan@sgk.gov.tr:

siz nereden biliyorsunuz müsteşarla bakanın yanındaki üçüncü kişimiydiniz

yanıt0
yanıt0
sonmezsssonmezdag@hotmail.com:

yok senin gibi koyun olup oralarda otleniyordumsenin okumuslugun yok galiba gozlerinde gormuyor kulaklarin duymuyor

yanıt0
yanıt0
fatih 1453:

EĞER BUNLARA KARŞI HALA SALDIRIP KELLERİNİ ALMIYORSAK ; BEN YÖNETİMDEKİLERİN VATANSEVERLİĞİNDEN ŞÜPHE DUYARIM !!!

37
6
yanıtYanıtla
Başaktimbasak@hotmail.com:

Yeni mi şüphe duymaya başladın ?

yanıt0
yanıt0
erhanerhan_16.bjk@hotmail.com:

49 insanın içinde bir yakının olsaydı böyle dermıydın?

yanıt0
yanıt0
TC:

HEPSİ BİLİNÇLİ YAPILIYOR YAKLAŞAN SEÇİMLER ÖNCESİ TAYYİP ÖNCE TÜRKLERİ KENDİ BESLEDİĞİ İŞİD MİLİTANLARINA KAÇIRTACAK SONRA BİR SÖZDE OPERASYONLA KURTARACAK BÖYLECE KAYBOLAN PRESTİJİNİ DÜZELTECEK MUSULUN FATİHİ OLARAK SEÇİMLERİ KAZANACAK HEPSİ SEÇİM HİLESİ GERİZEKALI HALKI KANDIRMA TAKTIĞİ BÜTÜN SİYASİLER BUNU KULLANIR VE HEP BAŞARILI OLURLAR .

22
17
yanıtYanıtla
Devlet-i Aliyeamanbe@hotmail.com:

Yahu akıl tutulması sızınkı :) Tayyip Erdogan zaten secımlerı kazandı malesef dıger adayların en ıyısı % te kaldı boyle bır rısk nıye alsın bıraz ınsaflı olun belkı sevmıyorsundur hatta nefret bıle edıyorsundur ama sonucta bu ulkeyı temsıl edıyor Şeyh Edebalinın ogutu okumanı tavsıye ederım bızım mılletemızın tebamızın ne olması gerektıgı kısaca ozetlıyor

yanıt0
yanıt0
ALLAH IN ADIYLA:

ÇOK MU KORKTUNUZ. KORKANLARDAN BAYANLAR ÇOĞUNLUKTA GALİBA BİR DE ATEİSTLER...BİZ SADECE ALLAHTAN KORKARIZ ARKADAŞLAR. GERİSİ YARATTIĞIDIR...ŞEYTAN DA OLSA...

30
5
yanıtYanıtla
Tüm 161 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title