Haberler

IŞİD'in Musul Valisi Öldürüldü İddiası

Güncelleme:

KDP Musul Sorumlusu Memuzini, koalisyon güçlerinin hava saldırısında terör örgütü IŞİD'in sözde Musul Valisi Hamduni'nin ve 5 emirinin öldürüldüğünü ileri sürdü.

Irak Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Musul Sorumlusu Sait Memuzini, koalisyon güçlerinin hava saldırısında terör örgütü IŞİD'in sözde Musul Valisi Rıdvan Talib Hamduni ve 5 örgüt üyesinin öldürüldüğünü iddia etti.

"IŞİD'İN MUSUL VALİSİ ÖLDÜRÜLDÜ"

Memuzini, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin saat 18.00 sıralarındaki Muşerrife bölgesine düzenledikleri hava saldırısında, IŞİD'in Musul Valisi Rıdvan Talib Hamduni ile 5 örgüt emiri öldürüldü" dedi.

"CENAZELERİ DEFNEDİLDİ"

Olaydan iki saat sonra söz konusu kişilere ait cenazelerin, Musul merkezindeki bir mezarlığa defnedildiğini aktaran Memuzini, son hava saldırılarında terör örgütünün ağır kayıp verdiğini ifade etti.

BÖLGE SÜREKLİ BOMBALANIYOR

Öte yandan Irak ordusu ve Peşmerge güçlerinin ortak operasyonunda, Diyala'nın Hanekin ilçesindeki İmam Veys bölgesinin IŞİD'den kurtarıldığı bildirildi. Peşmerge Komutanı Albay Ahmet Latif, koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının da bölgeyi sürekli bombaladığını söyledi.

İmam Veys'in ele geçirilmeiyle Hanekin ilçesi ile Diyala arasındaki karayolu güvenliğinin sağlandığı belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Musul Dünya Güncel Güncel Haberler

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Pendik'te bulunan cesetle ilgili kan donduran detaylar! 16 parçaya bölünmüş, derisi bile yüzülmüş

Pendik'te bulunan cesetle ilgili kan donduran detaylar! 16 parçaya bölünmüş, derisi bile yüzülmüş

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Şaban Oğlu Şaban filmi konusu nedir? Şaban Oğlu Şaban oyuncuları ve Şaban Oğlu Şaban özeti! #128250 Şaban Oğlu Şaban nerede çekildi, köşk nerede? Hangi il ve ilçede çekildi? Şaban Oğlu Şaban film çekimleri nerede yapıldı, ev neresi? #128250 Kuş gribi hayvandan insana geçer mi? Kuş gribi etten bulaşır mı? Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 26. bölüm canlı yayın izleme linki #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 27 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 Türkiye'nin kendi petrolü var mı? Türkiye'de petrol var mı varsa neden çıkaramıyoruz? 27 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki! #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! 2024 Kurbanlık fiyatları! Büyükbaş ve Küçükbaş kurban fiyatı ne kadar? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI! Toki'nin başvuru şartları neler?
Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

500

Yorumlar (9)

?:

Namazlı abdestli bir insandım. Bu İŞİD yüzünden, cuma''ya da gitmez oldum. Müslümanlık bu mu? aklımda soru işareti. . . . Eğer İslam bu ise, yazık. . . onca kıldığım namaz, tuttuğum oruç boşuna gitti. . .

3
12
yanıtYanıtla
hamzam@m.m:

Onlar islam degil..zaten amaclari senin dusundugun seyi herkese yaymak ve islami zayiflatmak..ama allahin izniyle islam dahada buyuyecek ve onlar helak olacak ..a.e olun

yanıt1
yanıt0
ankaralı:

siz müslüman olmadınız ve olamazsınız ne alaka dört terörüst yüzünden dinden imandan çıkıyorsunuz

yanıt1
yanıt0
b.aMobil-ANDROID:

helal olsun durmak yok yok yola devam.

7
3
yanıtYanıtla
Venseremos Mobil-ANDROID:

Tayibin hoşuna gitmez bu haber. ama olsun.

4
2
yanıtYanıtla
trm:

ka tilili

4
1
yanıtYanıtla
derviş Mobil-ANDROID:

şimdi sormazlarmı adama filistin nere türkiye nere. mescidi aksa ankara ne alaka.

4
0
yanıtYanıtla
venseremosMobil-ANDROID:

bize ne filistinden bize ne mescitten...

2
2
yanıtYanıtla
yüce onos Mobil-ANDROID:

inanmayın böyle haberlere tuğçe o nasıl bir küçümseme küçük kız

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title