Haberler

IŞİD Bayrağı Sınırımıza Yaklaştı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinin karşısındaki Suriye köyüne, Irak Şam İslam Devleti'ni simgeleyen sözde bayrak asıldı.

Rakka'ya bağlı Tel Abyad ile Aynel Arap bölgesi arasında, IŞİD ile Demokratik Birlik Partisi (PYD) arasındaki çatışmalar devam ediyor.

SÖZDE BAYRAK ASILDI, SİLAH SESLERİ GELİYOR

Üç gün önce çok sayıda Suriyeli'nin Türkiye'ye geçtiği Oylum Mahallesi karşısındaki Suriye'nin Karabuk köyündeki hakim tepeye, IŞİD'i simgeleyen sözde bayrak asıldı.

Bölgedeki silahlı kişilerin, Suriyelilerin Türkiye'ye geçişi sırasında sınıra yakın bölgeye park ettikleri araçlarla ilgilendikleri görüldü. Bölgeden zaman zaman silah sesleri de geliyor.

DÜN GECE ASILDI

Aşağı Oylum Mahallesi Muhtarı Hüseyin Gündoğdu, yaptığı açıklamada, köyde kalan Suriye halkının 3 gün önce IŞİD'in saldırılarından korkarak Türkiye'ye geldiğini, bayrağın da dün gece asıldığını ifade etti.

"YOLLARIMIZI KESMİŞLERDİ, BİZE SİLAH SIKIYORLARDI"

Karabuk köyünden 3 gün önce çocuklarıyla Türkiye'ye gelen Fethi Muhammed ise birkaç gün önce 5 kişinin IŞİD tarafından öldürüldüğünü duyduklarını, yolları kapalı olduğu için yürüyerek kaçtıklarını söyledi.

Türkiye'ye gelenlerin çoğunun yaşlılar, kadınlar ve çocuklar olduğunu belirten Muhammed, "Yollarımızı kesmişlerdi, silah sıkıyorlardı bize. Biz de canımızı kurtarmak için kendimizi tellere vurup bu tarafa geçtik" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkiye Suriye Oylum Işid Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500

Yorumlar (205)

serhat:

burdan kurt dusmanligi yapanlar bunu unutmayin kurtler yenilmez bu savasi kazanan taraf olacaktir ama sizin bize beslediginiz bu kin varya aklimizda kalacaktir bunu farkli yerlerde farkli sekilde goreceksiniz biz bu ulkeninm asir unsurlariyiz sonradan gelip bize kin kusan gocmenler sizi geldiginiz yere gonderecez biz hic bir zaman kendimizi inkar etemedik laz cerkez onlar gibi olmadik ne mutlu bize onurumuzla yasadik onurumuzla olecez peki ya sdiz klavye kabadayilari

28
74
yanıtYanıtla
urfalı:

bu nasıl bir mantık, türkiyede yaşayan kürtler suriyede savaşan pkk ya yardım edecek, adam gönderecek, ama türkiyede yaşayan araplar ışide destek olamayacak, adam gönderemeyecek, bellemişler devlet işide destek oluyor, ulan pyd ye türkiyeden gelen destek ışide gelen desteğin on katı bee. . . bir arap olarak ışide sonsuz destek olacağız. . .

73
12
yanıtYanıtla
Aqil:

Canın cehenneme Köpek

yanıt0
yanıt0
İkindi Gastesi:

Bu PKKlı köpeklerin yabancı sitelerde, kaynaklarda verdikleri haberleri, yorumları okusanız bunları IŞİD''in yaptığından beter edersiniz. Türkiye yi İslami Terörist ülke diye lanse etmek desen var, askerlere saldırı görüntülerini yayınlayıp Kürt savaşçıları Türk teröristleri vurdu demek var, Barbar İslamcıları öldürdük bilmemne demek var. . . Bu tarafa dönüp zırıldadıklarına bakmayın. Bu iş bitince sıra bize gelecekmiş, öyle yazıyorlar ya. Bu iş biter, ama bitmezse biz bitiririz, hiç merak etmeyin. Anladığınız dili de çözdük.

43
8
yanıtYanıtla
köroğlu:

helalin var koçum aynen öyle bu pkk ve uzantıları ancak kendilerine kucak açanlara ihanet ederler bunlar ancak bunu bilirler bu IŞİD i sevmeye başladım

yanıt0
yanıt0
urfalı:

ne yani yalan mı söylüyorlar. adamlar doğrular neyse onu söylüyorlar. işide kamyon dolusu cephane götüren pkk deyil heralde. trenlerle cephane götürmekte pkk nin işi deyil tank top ta götürmek kimin işi? işid türkiyeye saldırmış olsa pkk yine türkiyeyi korurdu boş boş konuşmayın ve bu kürt düşmanlığınızı bırakın yoksa kürtler kendi kaderlerini çizip kürdistanı kurar. kısacası türkiyenin kürtlere destek vermesi gerekirken kafa kesenlere destek vermesimi hoş sizce? yok efendim pkk li kardeşimiz deyilmiş te kürtler kardeşimiz miş miş. ulan binlerce türkmen kürt katlediliyor bumu kardeşliginiz? elin gavurumu destek olsun bize yoksa türkiyemi? eee barış süreci var ya kimsenin kanı akmadığı için mi konuşuyorsunuz? illa savaş mı olsun istiyorsunuz. aklınızı başınıza alın ve safınızı belirleyinn

yanıt0
yanıt0
rıha:

bir çok öldürülen işid teröristlerinin kimlikleri türk çıkmış ve bunu sağ yakaladıklarını bile gösteriyorlar neden yalan konuşsunlar ki doğrular zorunuza gitmesin. hatta bir çok özel türk birlikleri işidin içinde pyd ye yani kürtlere karşı savaşıyor. bir çok türk künyeli subay bile öldürülmüş işid içinde bunların künyeleri ile fotoğrafları bile gösteriliyor. haklı olduğunuz tarafınız yok yok yokkkk

yanıt0
yanıt0
rıha:

MİT''e tes­lim edi­len­ler ara­sın­da Niğ­de­''de bi­ri po­lis, bi­ri ast­su­bay üç va­tan­da­şın öl­dü­rül­dü­ğü sal­dı­rı­yı ger­çek­leş­ti­ren IŞİD üyesi İs­viç­re va­tan­da­şı Arnavut asıllı Çen­drim Ra­ma­da­ni , Al­man va­tan­da­şı Ben­ja­min Xu ile Ma­ke­don­ya­lı Mu­ham­med Za­ki­ri­''nin olup ol­ma­dı­ğı me­rak edi­li­yor.

yanıt0
yanıt0
gundi:

aslan kardeşlerim sizinle komşu olmaktan onur ve gurur duyarız ALLAH gazanızı mubarek kılsın o hak ederek kekolardan ve esaddan aldığınız kutsal toprakları birgün mubarek topraklarımızla birleştireceğiz misakı milli sınırlarımıza kavuşacağız ALLAHIN izniyle bu vesileyle ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşallah amin

39
10
yanıtYanıtla
mardınlı:

burda ışıdı savunanlara seslenıyorum sızın bu şeytanlardan farkınız yok ypg kökünü kazıycak bun ların bunu aklınıza katın kürdlerın tarıhınde teslımıyet yoktur kafa kesmek 10 yaşındakı kızla zına yapmak kadınları satmak müslümanlıksa muslumanlığınız batsın bır kere ışıd oraları alsa amerıka hemen koklerını kurutur bıjı amerıka vur amerıka koklerını kaz bu şeytanların

yanıt0
yanıt0
Tüm 205 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title