Haberler

İsale hattı projesi tamamlandı

Amasya'nın Suluova ilçesinde 52 yıllık Havza-Eymir ve 35 yıllık Alaçam-Evrice (Akdağ) içme suyu isale hattı yenileniyor.

Amasya'nın Suluova ilçesinde 52 yıllık Havza- Eymir ve 35 yıllık Alaçam-Evrice (Akdağ) içme suyu isale hattı yenileniyor.

Suluova Belediyesi, 52 yıllık Havza-Eymir içme suyu isalesi ve 35 yıllık Alaçam-Evrice (Akdağ) içme suyu isale hattının yenilenmesi için başlattığı proje çalışmasında sona geldi. Daha kaliteli, sağlıklı ve yeterli içme suyu kullanabilmesi için mevcut hatların bakım ve yenileme çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Fatih Üçok, "Gelecekte içme suyu ihtiyacının artacağını göz önüne alarak önemli su kaynaklarını devreye sokmak için bölgede önemli adımlar attık. Zamana ve kullanıma bağlı olarak yıpranan hatların yenileme çalışmaları kapsamında Belediyemiz ile İller Bankası Genel Müdürlüğümüz ve yüklenici firma tarafından başlattığımız proje çalışmasında sona geldik. Havza-Eymir içme suyu ve Alaçam-Evrice (Akdağ) içme suyu isale hattı üzerinde yenileme çalışması yaparak yeniden ilçemize kazandırıyoruz" dedi. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alaçam Havza Eymir Akdağ Haberler

Bakmadan Geçme

Umut Yılmaz kimdir? Halk Tv konuğu Umut Yılmaz kaç yaşında, nereli? Umut Yılmaz biyografisi! Dengeler 4. bölüm İZLE! Dengeler: Biri Olmak yeni bölüm Full HD İZLE! Volkan Demirel neden istifa etti? Volkan Demirel'in Hatayspor'dan istifa etme sebebi ne? RESİMLİ CUMA MESAJLARI 3 MAYIS: En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? Hadisli ve en güzel Cuma mesajları! Volkan Demirel istifa mı etti? Volkan Demirel Hatayspor'dan istifa mı etti, ne oldu? Giresun Belediyesi hangi parti? Giresun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Dengeler 4. bölüm ne zaman? Dengeler: Biri Olmak yeni bölüm hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor? Bedelli askerliğe zam mı geliyor? Bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 3 Mayıs Cuma Survivor yeni bölüm! TEFE-TÜFE ORANI NİSAN 2024 | TÜİK Nisan ayı enflasyon oranı arttı mı? TEFE-TÜFE oranı belli oldu mu? Ülkü Hilal Çiftçi kimdir? Ülkü Hilal Çiftçi kaç yaşında, nereli? İnci Taneleri Ayça kimdir? CUMA HUTBESİ 3 MAYIS | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! Turkiye İsrail ile ticaretini durdurdu mu? Türkiye, İsrail ile olan ticareti neden durdurdu? 3 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 3 Mayıs Cuma İstanbul cuma namaz saati!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title