Haberler

Ünlü İş Adamının Cenazesine Katılan İşçiler "Hakkımızı Helal Etmiyoruz" Diye Bağırdı

Hayatını kaybeden Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı ve iş adamı Mutullah Yolbulan'ın cenaze töreninde helallik istendiği sırada, daha önce işten çıkarılan işçiler haklarını helal etmediklerini söyledi.

Eski Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı ve iş adamı Mutullah Yolbulan'ın cenazesi, Karabük'te toprağa verildi.

İki gün önce İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden, TBMM Üstün Hizmet Madalyası sahibi 88 yaşındaki Yolbulan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, yakınları tarafından Karabük'e getirildi.

HELALLİK SKANDALI

Ulu Camii'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında imamın helallik istediği esnada ise daha önce sendikal olaylar neticesinde işten çıkarılan işçiler de cenaze törenine katılarak haklarını helal etmediklerini söyledi. Kısa süreli bir kargaşanın ardından cenaze töreni gerçekleştirildi ve Mutullah Yolbulan Öğlebeli mezağına götürülerek toprağa verildi.

CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

Cenaze töreninde yaşananlar ise bir cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Bu görüntüler Karabük'te yayın yapan yerel haber sitesi Doğru Haber'de yayınlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Ali Şahin Murat Yolbulan Demir Çelik Faruk Öz 3.Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

500

Yorumlar (130)

burakk:

o kendini bilmez işçiler hak hukuk nedir bilmiyorlar. iş adamı işten çıkara bilir paşa gönlü nasıl isterse öyle yapar. işçi çıkarıldı diye hak sahibi olmaz. hak sahibi olmak için hakkının yenilmesi gerekir

17
71
yanıtYanıtla
BEYİN ??:

BELKİ ADAM HAKLI BİR NEDENİ OLMADAN ÇIKARDI NERDEN BİLİYON

yanıt24
yanıt2
Adinizi yazin:

koyu bir kapitalistsin

yanıt0
yanıt1
Yolcu:

Adamın keyfimisiniz çıkarır tazminatını oder ne hakkından bahsediyorsunuz sendika patronların kulları olmuş işçiler ve bunama arama diyorlar özel sektör istediğini ali istediğini çıkarır tabiki kanunu yükümlülüklerini yerine getirmek kaydiyla

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

cenazede hakkınızı helal ediyormusunuz diye sormak adet yerini bulsun diye söylenen bir söz değildir eğer alacağı olan kişi veya kişiler ispat ederlerse alacaklarını varisçiler ödemekle mükelleftir

66
1
yanıtYanıtla
FATİHİN ASLANI:

TÜM HAK YİYEN İNSANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN BU DÜNYADADA ÖTEKİ DÜNYADADA

53
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Adamlar hakkını aradı diye çıkarmıştır kesin. Ne oldu deydi mi ha?Ne olacak o kadar para? Adam gibi bölüşsek, herkesin yüzü gülse nolur? Açlık sınırını 4-5 bin lira açıklayıp 1600 liraya mahkum eden herkese hakkım haram olsun!!!

41
6
yanıtYanıtla
Hakan:

Rabbim kimseyi bu şekilde toprağa göndermesin ! 1000 kere hacı olsan ne olur . .

42
1
yanıtYanıtla
Rıfkıı:

Kimin kimde hakkı olduğunu Allah bilir. İşverenin hiçmi hakkı yok çalıştırdığı kişilerde. . . . Adamın ekmeğini yerken bayrağını sallayanlar işten çıkarılınca düşman oluyorlar. . . . .

13
24
yanıtYanıtla
Lak lak:

Rızık Allah tandır, biz kimsenin ekmeğini yemiyoruz, kendi alın terimizin karşılığı kazancımızı yiyoruz, patron sanki benim kara kaşınamı bayılıyor. Çoğunluğu için söylüyorum, bize ihtiyaçları olmasa bizi bir kaşık suda boğar.Sende ya patronsun, yada onların yalakası.

yanıt8
yanıt5
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title