Haberler

İş Adamı Ayhan Bozkurt, Ankara'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

DEMİRÖREN Holding ve Demirören Medya Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Demirören'in eşi Reyhan Demirören'in babası, Kurt Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Ayhan Bozkurt'un cenazesi, Ankara'da yapılan törenin ardından, toprağa verilmek üzere Çamlıdere ilçesine götürüldü.

DEMİRÖREN Holding ve Demirören Medya Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Demirören'in eşi Reyhan Demirören'in babası, Kurt Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Ayhan Bozkurt'un cenazesi, Ankara'da yapılan törenin ardından, toprağa verilmek üzere Çamlıdere ilçesine götürüldü.

Ankara'da dün hayatını kaybeden iş adamı Ayhan Bozkurt'un cenazesi Bilkent Ahmet Hamdi Akseki Camii'ne getirildi. Cenaze namazı öncesi Ayhan Bozkurt'un eşi Sigrunn Ruud Bozkurt, oğlu Hakan Bozkurt, gelini Seçil Akyol Bozkurt, kızı Reyhan Bozkurt Demirören, damadı Tayfun Demiören, oğlu Gökhan Bozkurt, kardeşi Aydın Bozkurt, annesi Şerife Bozkurt, kardeşi Aynur Dinçmen ve diğer kardeşi Ayfer Taşkan taziyeleri kabul etti.

Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ile eşi Revna Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören Oktay ile eşi Kıvanç Oktay, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Demirören ile  eşi Reyhan Demirören, Demirören Medya Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, çok sayıda iş adamı, yakınları ve dostları katıldı. Ayrıca cenazeye çok sayıda çelenk gönderildi.

Kılınan cenaze namazının ardından Yıldırım Demirören, Tayfun Demirören, Kıvanç Oktay, Mehmet Soysal, tabutu cenaze aracına kadar omuzlarında taşıdı.

Ayhan Bozkurt'un cenazesi  toprağa verilmek üzere Çamlıdere ilçesine götürüldü.

KURT HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI AYHAN BOZKURT KİMDİR?

Ayhan Bozkurt, Ahmet ve Şerife Bozkurt'un oğlu olarak Ocak 1947'de Ankara'da doğru. İlk, orta ve liseyi Yenimahalle'de bitirdi. 1971 yılında A.D.M.M.'den Elektrik Mühendisi olarak mezun oldu. 1972-1975 yılları arasında Norveç'te yaşadı ve çeşitli uzmanlık alanlarında çalıştı. 1975 yılında Türkiye'ye dönerek Kurt ve Kurt Pazar Geliştirme Bürosunu kurdu. Bu şirket şu anda inşaat, otomotiv, elektronik, tıp, turizm, sigortacılık, endüstriyel mühendislik ve dış ticaret gibi konularda faaliyet gösteren şirketlerin bağlı olduğu Kurt Holding A.Ş. halini almıştır. Kurt Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Ayhan Bozkurt ayrıca, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Dış İlişkiler Komisyonu Başkanlığı, Ankaralılar Vakfı Başkanlığı, Yenimahalleliler Derneği Başkan Vekilliği, Şeyh Ali Semerkandi Vakfı Kurucu Üyeliği, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığı ve Ankara Rotary Kulübü Genel Sekreterliği yapmıştır.

- Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayhan Bozkurt Ankara Güncel Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title