Haberler

İran Dışişleri Bakanı Kuveyt'e Taziye Ziyaretinde Bulundu

Güncelleme:

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Kuveyt Emiri Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın vefatı nedeniyle taziye ziyareti için Kuveyt'e gitti. Abdullahiyan, yeni Emir Şeyh Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile bir araya geldi ve iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesini umut ettiklerini ifade etti.

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Kuveyt Emiri Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın vefatı nedeniyle bu ülkeye taziye ziyaretinde bulundu.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Abdullahiyan, taziye ziyareti için gittiği Kuveyt'te, yeni Emir Şeyh Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile bir araya geldi.

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin taziye mesajını Şeyh Meşal'e ileten Abdullahiyan, yeni görevinden dolayı kendisini tebrik etti.

Abdullahiyan, iki ülke arasındaki iyi ilişkilerin yeni dönemde de mümkün olduğunca gelişmesine tanık olmayı umut ettiklerini ifade etti.

Kuveyt'in yeni Emiri Şeyh Meşal, taziye dolayısıyla İran'a teşekkür ederek Kuveyt Dışişleri Bakanı ve diğer hükümet yetkililerini ilişkilerin her yönüyle geliştirilmesini daha hızlı takip için görevlendirdiğini belirtti.

Kuveyt'in eski Emiri Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın ölümü üzerine ülkenin yeni Emiri Şeyh Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah olmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Emir Kuveyt İran Diplomasi Dış Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title