Haberler

İran Devrim Muhafızları Ordusu: İsrail'e pişman edici bir yanıt vereceğiz

Güncelleme:

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail'in, İran'ın Şam'daki konsolosluk binasına düzenlediği ve 2'si general rütbesinde 7 İranlı askeri yetkilinin hayatını kaybettiği hava saldırısına pişman edici bir yanıt vereceklerini ifade etti. Açıklamada, "Siyonist rejimin ve destekçilerinin pişmanlık duyacakları şekilde cezalandırılması yönünde ulusal talebi yerine getirmeye kararlı olduğumuza dair güvence veriyoruz" denildi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail'in Şam'daki konsolosluk binasına düzenlediği hava saldırısına karşılık vereceklerini ifade etti. Yapılan açıklamada, İran halkının suçlu Siyonist düşmanın cezalandırılması talebinin gerçekleşeceği vurgulanırken, İsrail'e yönelik, "Pişman edici bir yanıt vereceğiz." ifadeleri kullanıldı.

"KARARLI OLDUĞUMUZA DAİR GÜVENCE VERİYORUZ"

Devrim Muhafızları Ordusundan yapılan yazılı açıklamada, "Siyonist rejimin ve destekçilerinin, Şam'daki korkakça terör suçunu işledikleri için pişmanlık duyacakları şekilde cezalandırılması yönünde ulusal talebi yerine getirmeye kararlı olduğumuza dair güvence veriyoruz." ifadeleri kullanıldı. Açıklamada, "İran halkının suçlu Siyonist düşmanın pişman edici şekilde cezalandırılması yönündeki talebi, Allah'ın izniyle gerçekleşecektir." ifadelerine yer verildi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail'e seslendi: Pişman edici bir yanıt vereceğiz

NE OLMUŞTU?

İsrail, İran'ın Şam'daki büyükelçilik yerleşkesinde yer alan konsolosluk binasına 1 Nisan'da hava saldırısı düzenlemişti. Saldırıda, İran Devrim Muhafızları Ordusundan 2'si general rütbesinde toplam 7 kişi ölmüştü. Saldırıya hızlıca misillemede bulunacağını duyuran İran, olaydan ABD'yi de sorumlu tutmuştu.

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail'e seslendi: Pişman edici bir yanıt vereceğiz

İSVİÇRE BÜYÜKELÇİSİ ARACILIĞIYLA ABD'YE TEHDİT

İran, Suriye'deki saldırı sonrası 2 Nisan'da ABD'nin İran'daki çıkarlarını temsil eden İsviçre'nin Tahran Büyükelçisi'ni Dışişleri Bakanlığına çağırarak ABD'ye mesaj ilettiğini açıklamıştı. İran basınında, Tahran yönetiminin İsviçre aracılığıyla ABD'ye "İsrail hedeflerini vuracağına" dair bilgi verdiği iddia edilmişti.

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail'e seslendi: Pişman edici bir yanıt vereceğiz

Kaynak: AA / Güncel

Devrim Muhafızları İsrail İran Şam Dış Politika Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (59)

Nurullah Aydın:

havv havv

181
19
yanıtYanıtla
Murat Ayaz:

miyav miyav

157
14
yanıtYanıtla
İslami yol null:

yav he he

129
11
yanıtYanıtla
Kemal Demir:

Bombacı mülayim sizi

114
10
yanıtYanıtla
Halil Yarbaşı:

3. Dünya savaşı 2 ay içinde başlar İsrail için yolun sonu görünüyor Abd ve AB,nin Rusya, Çin,İran ittifakı ile başa çıkması imkansız En az 5 yıl dünyayı iyi günler beklemiyor Allah'tan bizim gıda stoklarımız 10 yıl yetecek şekilde

36
62
yanıtYanıtla
Mehmet Gümüş:

Sana 10 yıllık yetecek gıdamız olduğunu kim söyledi beyim

yanıt79
yanıt6
Doğrucu:

Gıdaya ne gerek var siz duaylada doyarsınız :)) dualarla filistine yardım ediyorsunuz ya zavallılar

yanıt61
yanıt48
Güray Dilli :

Dünyada gıda fiyatları düşüyor , bizde yükseliyor. 10 yıllık gıda sokumuz varsa gıda enflasyonu neden yükseliyor . Stoklar küflenir , küllenir , bozulur mazallah..

yanıt41
yanıt7
Halil Yarbaşı:

Siz devleti uyuyor sanın devlet bu günlerin olacağını yıllar önceden öngürdü ona göre tüm tedbirlerini aldı

yanıt3
yanıt21
Abdullah KARAMAN:

pıv

87
11
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title