Haberler

FETÖ'cü Hırsız, Iraklı Avukata Kadın İç Çamaşırı Giydirip, Cinsel İstismarda Bulunuyor Gibi Videoya Aldı!

Güncelleme:

Irak'ta çalıştığı şirketten çalınan 238 bin lirayı almak için Türkiye'ye gelen avukatı kaçıran FETÖ'cü hırsız, mağdura kadın iç çamaşırı giydirip cinsel istismarda bulunuyormuş gibi videoya aldı.

Irak'ta çalıştığı holdingin çalınan 238 bin dolarını geri almak üzere İstanbul'a gelen avukat J.A. (40), parayı çalan Erhan Ç. (38) ile 4 arkadaşı tarafından Esenyurt'ta bir eve götürüldü. Şüpheliler, ellerini ve ayaklarını bağladıkları J.A.'ya kadın iç çamaşırı giydirip, cinsel istismarda bulunuyormuş gibi görüntülerini çekti. Görüntülerle J.A.'ya şantaj yaparak, Irak'a gidip 200 bin dolar getirmesini isteyen şüpheliler, parayı alamayınca videoları yakınlarına gönderdi. FETÖ'cü olduğu ortaya çıkan hırsız, olayın ardından 2 ay geçmesine karşın hala yakalanamadı.

ŞOFÖR, PATRONUNUN ARABASINDAN 238 BİN DOLAR ÇALDI

İstanbul'da serbest çalışan Erhan Ç., 15 Temmuz darbe girişiminin ardından illegal yollarla Irak'a gidip bir holdingde şoför olarak işe başladı. Bir süre sonra patronun arabasından 238 bin dolar ve kıymetli bir saat çalan Erhan Ç., tutuklanarak cezaevine konuldu. Erhan Ç., bir yıl cezaevinde kaldıktan sonra afla serbest kaldı.

AVUKAT BELİRLENEMEYEN BİR YÖNTEMLE BAYILTILDI

Kaçak yollarla tekrar Türkiye'ye dönen Erhan Ç., Irak'ta çalıştığı holdingin avukatı J.A.'yı arayıp, pişman olduğunu ve parayı geri vermek istediğini söyledi. Çalınan parayı geri almak için 19 Nisan günü uçakla İstanbul'a gelen J.A., kendisini havaalanından araçla alan Erhan Ç. ve 4 arkadaşı tarafından Esenyurt'ta bir eve götürülerek, belirlenemeyen bir yöntemle bayıltıldı.

KADIN İÇ ÇAMAŞIRIYLA CİNSEL İSTİSMAR VİDEOSU

Avukatı bağlayıp, uzun süre şiddet uygulayan Erhan Ç. ve arkadaşları, J.A.'ya kadın iç çamaşırı giydirdi. 5 şüpheli, ellerini bağlayıp, yatağa yatırdıkları avukat J.A.'ya cinsel istismarda bulunuyor gibi görüntüsünü çekti. 2 bin 700 dolar parasını ve cep telefonlarını gasp eden şüpheliler, J.A.'dan Irak'a gidip 200 bin dolar getirmesini, aksi halde görüntüleri yakınlarına göndereceklerini söyledi.

PARAYI ALAMAYINCA GÖRÜNTÜLERİ YAKINLARINA GÖNDERDİLER

Şüphelilerin serbest bıraktığı J.A., telefonla ulaştıkları ailesinin aldığı biletle Irak'a döndü. J.A., parayı bulmak için Irak'taki ev ve arabasını satışa çıkardı. Ancak şüpheliler birkaç gün sonra, Whatsapp üzerinden görüntüleri önce J.A.'nın 11 yaşındaki oğluna, ardından da eşi ve patronuna gönderdi.

FETÖ'cü Hırsız, Iraklı Avukata Kadın İç Çamaşırı Giydirip, Cinsel İstismarda Bulunuyor Gibi Videoya Aldı!

AVUKAT, YAZIŞMALARI SAVCILIĞA TESLİM ETTİ

Bunun üzerine J.A., 4 Mayıs günü Türkiye'ye gelerek suç duyurusunda bulundu. Aralarında Erhan Ç.'nin de bulunduğu 5 kişiyi teşhis eden J.A., yakınlarına gönderilen fotoğraf, video ve şüphelilerle olan yazışmalarını savcılığa teslim etti.

ŞANTAJ VE TEHTİT MESAJLARDA

Avukata gönderilen mesajlarda Erhan Ç. ve diğer şüpheliler J.A.'yı görüntüleri göndermekle tehdit ederken, mağdurun da sık sık yalvardığı ve görüntüleri göndermeleri halinde intihar edeceğini söylediği dikkat çekti.

"BİZ MAFYAYIZ, TERÖRİSTİZ"

İfadesi alınan J.A., "Kafama susturuculu silah dayayıp, 'Şerefsiz, namussuz. Sana bunu bırakmayız. Senin gibileri çok öldürdük, kimsenin ruhu duymadı. Biz mafyayız, teröristiz' dediler. Yüzüme ve vücudumun çeşitli yerlerine vurdular. Susturuculu tabanca ve Kalaşnikofları vardı. Bıçağı boynuma dayayıp, 'Bunu öldürelim, keselim' diyorlardı.

"BIÇAKLA ELBİSELERİMİ YIRTIP KADIN ÇAMAŞIRI GİYDİRDİLER"

Bıçakla elbiselerimi yırtıp, kadın iç çamaşırı giydirdiler. Beni darp ettikleri için sersem haldeydim. Üzerimde bu çamaşırlar varken, Enes tişörtümü yüzüne bağladı, bana cinsel istismarda bulunuyor gibi yaptı. Erhan da video çekti. Cebimdeki 2 bin 800 dolardan 100 doları bana verdiler. Beni bırakacaklarını, döndükten sonra taksitli olarak 200 bin dolar göndermemi istediler. Göndermezsem videoları telefon rehberimdeki herkese göndereceklerini söylediler. Erhan sürekli videoları gönderip para istiyordu. Videoları eşime ve oğluma göndermiş. Sürekli videoları silmesini istiyor, kendisine yalvarıyordum" dedi.

FETÖ BAĞLANTISI

Olayla ilgili Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma başlattı. Savcılığa başvuran J.A.'nın avukatı Pirozhan Karali, şüpheli Erhan Ç.'nin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra kaçak yollarla Irak'a kaçtığını belirterek, "Müvekkilimiz, kendisinin FETÖ ile bağlantısı olduğunu düşünmektedir. Müvekkilim hala aktif olarak tehdit ve şantaja maruz kalmaktadır" diye konuştu.

15 TEMMUZ'DA KAÇTI, BM MÜLTECİLİK STATÜSÜ VERDİ

Erhan Ç.'nin Facebook hesabında ise FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in fotoğrafı ve sözlerini kapak sayfası yaptığı görüldü. Darbe girişiminin ardından Irak'a kaçan Erhan Ç.'ye Birleşmiş Milletler tarafından mültecilik statüsü verildiğine dair belge de soruşturma dosyasına kondu.

ŞÜPHELİLER, İFADEYE DAHİ ÇAĞRILMADI İDDİASI

Erhan Ç.'nin başka dosyalardan arandığını belirten Avukat Pirozhan Karali, "Şüphelinin aramaları, yazışmaları ve fotoğrafları dosyaya sunulmuştur. Müvekkilin havaalanından alındığı aracın plakası ile kimin adına olduğu ve adresi de tespit edilmiştir. Tüm bu bilgi ve evraklar dosyada bulunmasına rağmen, adı, adresi, fotoğrafı ve hatta kimlik numarası bildirilen şüpheli şahıslar yakalanmamış, ifadeye dahi çağrılmamıştır. Müvekkilim kaçırılıp gaspa, tehdit ve tacize maruz bırakılmıştır. Suçluların bir an evvel yakalanmasını istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Irak 3.Sayfa Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

500

Yorumlar (11)

ayıp:

Hadi hırsz hırsızlığını yapmış, siz de adamın fotoğrafını almış habercilik diye paylaşıyorsunuz. Biraz da insanlık lazım.

90
0
yanıtYanıtla
hırsıza , dolandırıcıya, gaspçıya ceza:

Bu tür suç şebekelerinin bazı yerlerde bağlantıları , güvendikleri dayıları olmasa bu işlere cesaret edemezler. . . Sürekli birileri tarafından korunurlar. yakalanırlar bırakılırlar. ya da yakalananlardan sadece bir tanesi göstermelik tutuklanır diğerleri serbest bırakılırlar ki eşkıyalıklarına devam etsinler. . . benim anlamadığım bu ıraklı avukat niçin burdayken şikayetçi olmamış da Irak''a gittikten sonra tekrar gelip şikayetçi olmış????

27
0
yanıtYanıtla
Yılmaz:

Bu adamın fotoğrafını alıpta habermi yapılır. Adam zaten cezasını fazlasıyla çekmiş. Bunuda haber yapıp koyuyorsunuzya bir şey demiyeceğim.

25
0
yanıtYanıtla
ADAMIN BİRİSİ:

Diyelim ki bu haber doğru peki bu görüntüler basının eline nasıl geçti peki basın bunu nasıl yayınlıyor. . anlamış değilim

20
0
yanıtYanıtla
?:

4 harften olusan birsey oluşturdular zorda kalan FETO ye sarılıyor. . . . . . . . . Yuhhhhh

14
1
yanıtYanıtla
Batuhan:

Şimdi ona giydiriyorlar :D

5
1
yanıtYanıtla
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

BUNNLAR HEDEFE VARMAK İÇİN ANA BACILARINI DAHİ SATAR ÜZERİNEDE BİR BARDAK SU İÇER OH CENNETİ KAZANDIMDER BEYİN VE İRADE İPOTEKTE OLAN İNSANI DÜŞÜNÜN

6
0
yanıtYanıtla
Sabri reis:

Milletin çivisi çıkmış ama sebep siyaset değil bizim ruhumuz.

4
1
yanıtYanıtla
KAAN:

BİZDE FETÖ BİTMEZ FETÖ BİTER METÖ BAŞLAR

4
0
yanıtYanıtla
makarakukarakakarakikiri:

kanun bu şekilde işliyor devam devam

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title