Haberler

iOS için Koruma ve Kolay Kullanım Özelliği

Güncelleme:

Dünya genelindeki her üç mobil cihaz kullanıcısından biri cihazlarının çalındığını ya da kaybolduğunu söylüyor

Norton by Symantec, mobil cihazlar için lider çözümü Norton Mobile Security'nin son versiyonunu pazara sundu. Norton Mobile Security'nin bu yeni versiyonu, iOS işletim sistemi ile çalışan cihazlar da dahil olmak üzere kullanıcıların mobil ihtiyaçları için güçlü bir koruma sağlamasının yanı sıra, kişi listesi için etkin yedekleme özelliği ve gelişmiş kullanıcı deneyimi sunuyor.

Mobil telefonlar bugün artık kullanıcılar için hayatlarının ayrılmaz bir parçası, üstelik dünya genelindeki mobil telefon kullanıcılarının verdiği bilgilere göre, yetişkin kullanıcıların üçte ikisi intenet erişimlerini bir mobil cihaz üzerinden sağlıyor. Bununla birlikte, her üç mobil cihaz kullanıcısından biri, çaldırdıkları ya da kaybettikleri mobil cihazlar nedeniyle kritik bilgilerinin riske girdiğini belirtiyor[1].Norton Mobile Security, kullanıcıların, mobil cihazlarını güvende tutmalarını ve kaybolan ya da çalınan cihazlarındaki bilgilerini geri almalarını sağlıyor.D iğer yandan, tanınmayan kişilerin mobil cihazlarda saklı tutulan bilgilere erişimlerini engelliyor.

"Şu bir gerçek ki kullanıcılar, arkadaşlarıyla iletişim kurmaktan tutun da içtikleri kahvenin tutarını ödemeye kadar birçok şey için mobil cihazlarını kullanıyor. Mobil cihazlar, kullanıcıların günlük hayatlarında hergeçen gün daha fazla yer tutuyor" diyor Norton Türkiye Satış Müdürü İlkay Tümörter ve devam ediyor: "Telefonlarımız bugün artık sadece bir telefon işlevi görmüyor. Aslında telefonlarımızla birlikte cüzdanımızı, kimlik kartımızı, adres defterimizi ve hatta sevdiklerimizin fotoğraflarını dayanımızda taşıyoruz. Bu nedenle, telefonlarımızı kaybettiğimiz ve çaldırdığımız durumlarda, kritik bilgilerimizi de büyük tehlikeye atmış oluyoruz. Norton Mobile Security'nin son versiyonu sayesinde, hangi mobil cihazı seçmiş olursanız olun kendinizi mobil tehditlere karşı her zaman güvendehissedeceksiniz."

Norton MobileSecurity yeni ve gelişmiş özellikler sunuyor:

· Birden Fazla Cihaz, Birden Fazla Platform Desteği: iphone ve ipad'lerinyanı sıra, Android tabanlı akıllı telefonlar da dahil olmak üzere kullanıcılara her türlü mobil cihaz için güçlü koruma sağlıyor.

· Kişi Listesi Yedeklemesi ve Geri Yükleme: Kaybolma ya da silinme durumlarında kullanıcıların, Android veiOS tabanlı cihazlarında bulunan kişi listesini kolayca geri yüklemelerini sağlıyor. Kişi listesi için cihazlar arası geri yükleme özelliği de sunuyor.

· Web-Tabanlı Yönetim: Kullanıcıların,w eb üzerindeki güvenli bir noktadan mobil cihazlarının güvenliğini kolayca veen basit şekilde kontrol etmelerine olanak veriyor.

· "Çığlık" Alarmı: Kullanıcıların kaybettikleri Android tabanlı mobil cihazlarını hızlıca bulmalarını sağlayan sesli alarm özelliği sunuyor.

· Uzaktan Kontrol: Kullanıcıların kayıp ya da çalınan cihazlarının yerini, bir harita üzerinden kolayca tespit etmelerini sağlıyor.

Fiyat veErişim:

Norton Mobil Security, Norton online store (http://tr.norton.com/norton-mobile-security/) ya da Google Play gibi çeşitli satış noktaları üzerinden 53.99TL MSRP (Üretici Firma Tarafından Önerilen Satış Fiyatı) fiyatı ile kullanıcıların erişimine sunulmaktadır. Geçerli bir ürün aboneliği bulunan Norton kullanıcıları, abone hizmet modeli üzerinden en son ürün güncellemelerini elde edebilirler. Daha fazla bilgi için Norton Güncelleme Merkezi'ni http://updatecenter.norton.com ziyaret edebilirsiniz. Norton Mobile Security hakkında ek bilgi almakve ürünün ücretsiz ön sürümüne ulaşmak için mobilesecurity.norton.com adresini kullanabilirsiniz. Norton mobil güvenlik uzmanlarından bilgi almak ve mobil üzerine makale, video, görselve infografikleri incelemek amacıyla mobilesecurity.com adresini ziyaret ediniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Symantec Güncel Haberler

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

Bakmadan Geçme

Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu! Astrolog Meral Türkiye Kupası şampiyonunu bildi mi, Astrolog Meral ZTK tahmini neydi 2024? 23-24 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title