Haberler

Koruma Talep Eden Eski Kız Arkadaşını Öldürüp İntihar Etti

Güncelleme:

Mersin Tarsus'ta 48 yaşındaki Şahin Demir, eski arkadaşı Serap D.'nin çalıştığı eczaneyi basıp genç kadını vurduktan sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde terk ettiği sevgilisi 48 yaşındaki Şahin Demir tarafından tabancayla vurulan 33 yaşındaki Serap Demir, tedavi gördüğü hastanede dün gece yaşamını yitirdi. Sevgilisiyle tesadüf eseri soyadları aynı olan müteahhit Şahin Demir de olaydan sonra intihar etti.

ALTINLARI BAHANE EDİP ÇAĞIRDI

Eski Ömerli Mahallesi 1307 Sokakta dün akşam meydana gelen olayda, eczanede çalışan teknisyen 1 çocuk annesi Serap Demir, iddiaya göre Mersin'de müteahhitlik yapan Şahin Demir ile arkadaş oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şahin Demir Ömerli Tarsus Mersin 3.Sayfa Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500

Yorumlar (47)

MİLLET KURBAN KESECEK:

AKP TÜRKİYESİ. . . BU PARTİ BU ÜLKENİN BAŞINA GELMİŞ EN BÜYÜK MUSİBETTİR. . BU PARTİ GİDİNCE KURBANLAR KESİCEM ALLAH RIZASI İÇİN

15
8
yanıtYanıtla
mert:

çok doğru bende hayır dağıtacam fakirlere akp gitsin çok başarısız

yanıt14
yanıt2
grc:

akılsız mahlukat! bunun akp ıle ne alakası var!

yanıt10
yanıt8
HELVACI:

bizde bu dinin başına gelmiş en büyük musibet . . . bedduacı. . ölüncehelva dağıtacaz biliyonmu

yanıt5
yanıt2
Ekim29:

Adamın niye tabancası varmış ? Adam asker mi ? değil adam polis mi ? değil adam mitden mi ? o da değil adam altı üstü mütahit. Peki devlet bu ve bunun gibilere niye silah ruhsatı veriyor ? Hem milletden silah vergisi alabilmek için milleti silahlandıracaksın hem de kadına şiddete son diye kampanya yapacaksın.

21
0
yanıtYanıtla
ekim30:

ruhsatlı olduğunu nerden biliyon güneydoğuda roket atar bile var

yanıt6
yanıt0
AKP NİN YENİ TÜRKİYESİ...:

MİLLET CİNNET GEÇİRİYOR ORTALIK KAN GÖLÜ. . . MÜSLÜMAN AKP İLE TERÖR ZİRVEDE, HIRSIZLIK ZİRVEDE, EDEP, HAYA, UTANMA DUYGUSU DİBE VURMUŞ ZİNA AKP SAYESİNDE SUÇ DEĞİL ZİRVEDE ÜLKEMİZ KAOS VE KAN GÖLÜ İÇİNDE YÜZÜYOR AKP BASININA BAKIN ÜLKE CENNET CENNET LAN BU NASIL ÜLKE YÖNETMEK AKP HÜKÜMETİ BECERİKSİZLİK DALINDA REKOR KIRMIŞ BİR HÜKÜMET OLARAK TARİHE GEÇER ÜLKE SAHİPSİZ KALMIŞ HERŞEY MÜBAH OLMUŞ BU NASIL ÜLKE ?İŞSİZLİK VE PAHALILIK KONUSUNA GİRMEYELİM ÇÜNKİ ÇIKAMAYIZ. . .

13
7
yanıtYanıtla
ZZTTT:

HEEE. HOCANI GETİR LA PARALEL HERŞEY BİRGÜNDE BOP OLSUN DEMİİ

yanıt4
yanıt1
Turk:

allahin kekosuyla birlikte olursa sonucu bu! bi adama bakin bi kadina bide yaslarina bakin. kadin haketmis

yanıt2
yanıt4
GÖKTÜRK:

YANLIŞ YAPAN HERKES ÖLMELİMİ TÜRK. . OZAMAN SEN ŞİMDİ TERTEMİZSİN ÖLENE KADAR DA HATA YAPMA EMİ

yanıt4
yanıt0
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title