Haberler

Tokat'ta İnşaat İşçilerinin 10 Kasım Duyarlılığı

Güncelleme:

10 Kasım töreninde iskelede çalışan inşaat işçileri, saat 09.05 de işi bırakarak saygı duruşuna geçti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 75. yıl dönümünde Tokat'ta törenle anıldı.

ÇELENK KOYDULAR

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören Vali Mustafa Taşkesen, Tokat Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hacı İlbaş, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu, CHP İl Başkanı Duran Kum'un Atatürk Anıtı önünde çelenk sunması ile başladı.

SİREN ÇALINDI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği saat 09.05'i gösterdiği sırada siren çalınarak saygı duruşuna geçildi. Araçlar ve yayalar durarak, saygı duruşunda bulunurken, sirenlerle birlikte Tokat Belediyesi binasına iskele kurarak çalışan 3 işçi de işi bırakıp saygı duruşuna geçti.

İSTİKLAL MARŞI OKUNDU

Tören, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Törenin ardından 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda düzenlenen anma programına geçildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Mustafa Taşkesen Adnan Çiçek Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title