Haberler

İngiltere'de karantinanın 1'inci yıldönümünde hayatını kaybedenler anıldı

Güncelleme:

İngiltere genelinde yeni tip korona virüs (Covid-19) nedeniyle uygulanan ilk karantinanın yıldönümünde salgında hayatını kaybedenleri anmak için London Eye sarı ışıklarla aydınlatıldı.

İngiltere genelinde yeni tip korona virüs (Covid-19) nedeniyle uygulanan ilk karantinanın yıldönümünde salgında hayatını kaybedenleri anmak için London Eye sarı ışıklarla aydınlatıldı.

İngiltere'de korona virüs nedeniyle ilan edilen ilk karantinanın birinci yılında salgının kurbanları anıldı. Ülkede akşam saatlerinde, hayatını kaybedenleri anmak için London Eye ve il binası sarı ışıklarla aydınlatıldı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın basın toplantısından sonra gerçekleştirilen anma etkinliği kapsamında bazı İngilizler evlerinin balkonunda bazıları ise iş yerlerinin önünde mum yaktı. Başkent Londra'daki başbakanlık ofisi önüne hayatını kaybedenler anısına yanan bir kandil bırakıldı.

Başbakan Johnson da yaptığı açıklamada, pandemide hayatını kaybedenler için bir heykel yapılacağını açıkladı.

İngiltere Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Covid-19 nedeniyle son 24 saatte 112 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybının 126 bin 284'e yükseldiği belirtildi. Ülkede son 24 saatte 5 bin 379 yeni vakanın tespit edilmesi ile toplam vaka sayısı 4 milyon 307 bin 304'e yükseldi.

(Yunus Dalgıç/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Boris Johnson Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title