Haberler

İmamlar Konsere Hazırlanıyor

Samsun'da İlkadım Belediyesi ve İl Müftülüğü işbirliği ile 18 din görevlisinden oluşan 'Türk Tasavvuf Musikisi Korosu' kuruldu.

Samsun'da İlkadım Belediyesi ve İl Müftülüğü işbirliği ile 18 din görevlisinden oluşan 'Türk Tasavvuf Musikisi Korosu' kuruldu.

İlkadım Belediyesi ve İl Müftülüğü işbirliğinde kurulan 18 din görevlisinin yer aldığı Türk Tasavvuf Musikisi Korosu 17 Ocak'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde sahne alacağı konser öncesi İlkadim Belediyesi Kültür Merkezi'nde son provasını aldı. Şef Erdal Şahin yönetiminde son hazırlıkların yapıldığı provaya İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İl Müftüsü Yrd. Doç.Doktor Hayrettin Öztürk, Başkan Danışmanı Şerif Mırık ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oktay Çakır katıldı. Konser öncesi son hazırlıklarını tamamlayan 18 din görevlisinden oluşan Tasavvuf Musikisi Korosu, repertuvarlarında bulunan bilinen birçok ilahiyi de başarılı bir şekilde icra etti.

Provaya katılan İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, İlkadım Belediyesi ile birlikte yapılan faaliyetin kayda değer olduğunu söyledi. Koroya emek veren herkese teşekkür eden Müftü Öztürk, "Samsunumuzun en güzide din görevlisi, din gönüllüsü sesi güzel olan imam kardeşlerim burada. Bu faaliyet sesi terbiye etme meselesi arkadaşlarımızda bu konuda çok iyiler. Bu konuda başta emeği geçen İlkadım Belediyemiz olmak üzere din gönüllüsü kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah Samsun'da güzel bir ekibi bu şekilde oluşturmuş oluruz" dedi.

İlkadım Belediyesi ve İl Müftülüğü işbirliğinde 18 din görevlisinden oluşan Türk Tasavvuf Musikisi Korosu'nun seslerinin çok güzel olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Kurulan bu grup çok muazzam bir koroya imza attı. Belediye olarak böyle muazzam bir koroya sahip olmak ayrıca mutluluk verici. Şefimize böyle bir koroyu oluşturduğu için teşekkür ediyorum. Adı İlkadım olan ilçemiz de bir İlkadım'ı daha atmış oluyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İlkadım Belediyesi Necattin Demirtaş Hayrettin Öztürk Samsun Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title