Haberler

Ahmet Bostancı tahliye edildi, adliye koridorlarında "Yaşasın şeriat" sloganları atıldı

Güncelleme:

Cuma hutbesinde Atatürk'ün anılmasına tepki gösterdiği için tutuklanan Ahmet Bostancı, bugün Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tahliye edildi. Bostancı'nın tahliyesinin ardından duruşmanın görüldüğü İstanbul Anadolu Adliyesi'nde kalabalık bir grup tarafından "Yaşasın şeriat" sloganları atıldı.

İstanbul Gayrettepe'deki bir camide görevli imamın, ölüm yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk'e dua etmesinden rahatsızlık duyduğunu anlattığı videoyu sosyal medyada paylaşarak Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan tutuklu sanık tahliye edildi. Bostancı'nın tahliyesinin ardından duruşmanın görüldüğü İstanbul Anadolu Adliyesi'nde "Yaşasın şeriat" sloganları atıldı.

MAHKEME BOSTANCI'NIN TAHLİYESİNE KARAR VERDİ

Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Ahmet Bostancı ve taraf avukatları katıldı. Mahkeme, sanığın tahliyesine karar verdi.

Ahmet Bostancı tahliye edildi, adliye koridorlarında 'Yaşasın şeriat' sloganları atıldı

ATATÜRK'E DUA ETMEKTEN RAHATSIZLIK DUYDUĞUNU ANLATMIŞTI

Gayrettepe'deki bir camide görevli imamın 10 Kasım'daki ölüm yıl dönümünde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e dua etmesinden rahatsızlık duyduğunu anlattığı videoyu sosyal medyada paylaşan kişi hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı.

4,5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYORDU

Bunun üzerine paylaşımın yapıldığı rumuzlu sosyal medya hesabının Ahmet Bostancı'ya ait olduğunu tespit eden polislerce Ümraniye'de gözaltına alınan şüpheli tutuklanmıştı. İddianamede, sanığın "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret" suçundan 1,5 yıldan 4,5 yıla kadar hapsi isteniyor.

Ahmet Bostancı tahliye edildi, adliye koridorlarında 'Yaşasın şeriat' sloganları atıldı

"YAŞASIN ŞERİAT" SLOGANLARI ATILDI

Bostancı'nın tahliyesinin ardından duruşmanın görüldüğü İstanbul Anadolu Adliyesi'nde "Yaşasın şeriat" sloganları atıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Asliye Ceza Mahkemesi Anadolu Adliyesi İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur?
500

Yorumlar (141)

Bursaspor Teksas:

Helal olsun. Yaşasın adalet, kahrolsun laiklik. Yaşasın şeriat...

786
1448
yanıtYanıtla
Serkan Semiz:

O zaman afganistana irana git orada yaşa

yanıt1023
yanıt626
Esra Szr:

Yaşasın şeriat deniliyor 160 kişi beğeniyor 370 kişi beğenmiyor. Medya , sanal hep dinsiz dolu. Müslüman sayısı az buralarda. Allah sizlerin sonunu görmeyi nasip eder inşallah

yanıt542
yanıt653
Hakan Ertem:

Aaa laikler beğenmemiş. Umurumuzdamı. Beğenmiyorlar yallah fransaya

yanıt379
yanıt475
Arman Usa:

esra sezer sizin gibiler yuzunden dinden soguduk, Turkiye laik demokratik bir ulke begenmeyenlere iste kapi iste sapi

yanıt464
yanıt354
Kartal Q7:

Esra sendeki beyni kuşa taksalar kuş uçmayı unutur intihar eder :)

yanıt138
yanıt61
onder zengin:

Madem bu kadar istiyorsun Filistine git. İsrail ile savaş islam yolunda şehit ol. Bak. İsrail din kardeşlerini katlediyor. Burada Türkiye Cumhuriyetinin güvencesi altında kurucusuna hakaret etmek dünyanın en kolay şeyi. 48 şeriat ile yönetilen müslüman ülkesi küçücük israile bişey yapamıyor hadi ordan korkak tavuklar sizi

yanıt228
yanıt102
Metin Colak:

kent meydaında karı ız kovalayarak şeriat olmuyor teksaslı

yanıt124
yanıt17
anti mizantropist:

şeriatçılar laiklere küfreder sonra karısı kızı hastalanınca, hamile kalınca kadın doktor ararlar kadın doktor isterler, işte o kadın doktorlar bu laik sistem ile medeni yönetim sayesinde oluyor senin istediğin şeriat ile yönetilir isen; orta çağa dönersin Filistin gibi başına bombalar yağar mumla doktor arasın, Afganistan Pakistran gibi sokağa dahi çıkamayan kadınlar en basit hastalıklardan evde ölmek zorunda kalırlar siz ne istediğinizin farkında değilsiniz.

yanıt93
yanıt27
yusuf erdin:

yazıklar olsun ya ingiliz ya amarika uşağı sınız bunların derdi şeriyat deyil vatanı bölmek sizde gidin araplara amarikaya askerlik yapın hainler

yanıt49
yanıt18
Tüm 141 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title